tisdag 15 juni 2010

vardag...

nu är ordningen återställd - ja, nästan i alla fall.

Det saknas en i kullen. En minimänniska förstås. Vad annars?
Dom har så mycket för sej dom där minimänniskorna. Först har dom nånting som dom kallar för sommarlov. Mja, mycket till sommar tycker jag inte det är, för det är inte speciellt varmt och det har jag hört att det ska vara på sommaren. Så alltså är det inte sommar enligt mina morrhår. Sen är det det här med lov. Lov då ska man vara ledig och njuta. Men dom åker iväg och håller på med en massa saker.

Så nu är det så här att en minimänniska saknas i kullen, den av hankön. Men han kommer hem i slutet på veckan, men då åker den minsta minimänniskan iväg...*hm* *öronvift*. Det innbär att inte flocken kommer att samlas på läääänge, nästan inte på hela sommaren har min stora människa sagt.

Hur ska det här bli? jag som vill att kullen ska vara samlad och inte utspridd så där...*mutter*

4 kommentarer:

 1. Visst är det bäst när kullen är samlad och allt är som vanligt! *suckar* Nåjam, en fördel när inte alla tvåbeningar åker bort samtidigt är att vi katter får bo kvar hemma och blir uppassade med mat och annat som vanligt. Vi har ibland bott hos kattvakt. Hon är jättesnäll, fast vi gillar förstås våra egna platser bäst.

  SvaraRadera
 2. Det är ingen ordning på allting. Men matte håller väl sig hemma ett tag så du kan få lite extra mys, det har ju varit lite dåligt med det ett tag. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Människor har så konstiga saker för sig. Klart att de borde stanna hemma och gosa med dig istället för att fara runt på massa tokigheter.

  SvaraRadera
 4. Håller helt med dig om det är bäst när alla är på sin plats, alltså hemma hos oss.
  Den riktiga sommaren kan inte ha kommit än. Jag minns hur det kan vara, när man bara måste ligga i skuggan hela tiden. Nu är det skönast i solen. Vi får väl hoppas att sommaren hälsar på snart,

  SvaraRadera