lördag 17 april 2010

Sovmorgon

GÄÄÄSSPP! tog mej (en vad jag tycker) välförtjänt sovmorgon, det är ju faktiskt det där som heter lördag och då ska man ju ha sovmorgon. Ända fram till halv tre i eftermiddag. Ja, vad ska jag gå upp för i onödan?! Det är ju ändå bara en massa blåst ute så jag kan inte vara på altanen och mätt i magen var jag efter en festmåltid med räkor i går kväll.
Jag hörde nog att min människa var och kontrollerade mej flera gånger under förmiddagen, men jag orkade helt enkelt inte öppna ögonlocken eller röra på tassarna. Jag viftade inte ens på ett endaste pälsstrå.

Ja, förresten så måste man väl se upp för det där svarta som är i luften oxå. Det som kommer ifrån det där isande landet. Min människa sa att dom där jäääättestora fyrfotingarna kanske inte kan vara ute om det kommer ner sånt där svart. Då kanske dom måste stå inne i sitt hus några dagar och dom som inte ens har en altan....

5 kommentarer:

 1. Du är ett föredöme för många katter med din sovmorgon. *imponerad* Undra vad de stora fyrfotingarna gör när de inte får vara ute och inte har altan. Spelar kort kanske?

  SvaraRadera
 2. Klart man måste få sova! Konstigt att matte kom och kontrollerade dig. I alla fall hos oss, så verkar matte gärna vilja sova längre på morgonen. Då borde de förstå, att en katt också vill ha sovmorgon ibland. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Härligt med sovmorgon! Tycker också de e läskigt med de svarta. Hoppas de drar förbi snabbt. Nospuss!

  SvaraRadera
 4. Ibland behöver man faktiskt sova ut! Ni har ju haft fullt upp med att ta hand om matte så ni måste ju vara utkattade.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Alla katter borde få ha sovmorgon om dom vill.

  SvaraRadera