måndag 26 april 2010

Solsken

Idag har jag legat i min bur mest hela dagen och njutit utav den stora gula lampan. I alla fall under den tiden som mina tvåbeningar varit hemma ifrån sitt så kallade jobb. Innan kan jag ju inte komma ut. Jag är så att jama hänvisad till deras tider naturligtvis mot min vilja men jag får som min tvåbening säjer "rätta mej efter" *svansknyck*. Jag anser att det är dom som ska rätta sej efter mej. Men min människa säjer att hon måste åka till sitt så kallade jobb för annars tjänar hon inte några pengar och då kan inte jag få nån mat. Har ni hört? Fick jag bara gå ut så skulle jag ordna min mat själv på de mest delikata restauranger. Då skulle jag inte behöva äta dom där torra kulorna som hon serverar mej.

5 kommentarer:

 1. Jamvisst är det litet synd om dig som bara måste äta nödprovianten. Du får väl hoppas på att någon mus vill komma och leka med dig i buren. Fast chansen är nog inte så stor är jag rädd. Tass i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Det är likadant hos oss att man får rätta sig efter men matte och husse har i alla fall fixat lucka ut till altanen. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Verkligen fräckt att kräva att du ska behöva anpassa dig efter deras tider. *fnys* Hon kan väl ta med sig jobbet hem, så kan du vara ute medan hon jobbar.

  SvaraRadera
 4. Det är svårt att anpassa sig, för tvåbeningarna kan ju ibland ha så konstiga tider. Jobba när stora gula lampan lyser som varmast? Då ska man väl ligga och spana i en buske, vicka på rumpan och förbereda kattack mot fjäderkotlett. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Gustav, jag får väl leva på hoppet att en mus tassar förbi.
  Dui & Deco, tänk om min människa oxå kunde fixa en lucka. Jag ska jama det till dom, det skulle va jättebra.
  Sippo, vilken bra idé att ta med sej sitt så kallade jobb hem. Det ska jag genast företassa.

  SvaraRadera