fredag 16 april 2010

Jag är besviken

Nu har det varit så skönt väder flera dagar i sträck så jag har legat ute på altanen. Självklart tassade jag ut med svansen i topp i dag med, men döm om att jag fick långa morrhår!

Det var ju ISANDE kallt och det blåste genom glasrutan! BRRR. Min päls blev riktigt oredig och morrhåren tunga av is. Nä fy - där ville jag inte vara så jag jamade mitt allra högsta för att omedelbums bli insläppt igen. Men jag fick vänta en sisådär sjuttioelvasekunder innan dörren öppnades och det var ALLDELES för LÅNG TID...

Jag som trodde att det där isande kalla hade försvunnit nu *moloken*

5 kommentarer:

 1. Hmpf, ja det kunde man tro. Vi har mest gosat med matte idag, det var lika bra när det är så här! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Stackars Maya. Men jag kan meddela att vädret är precis likadant hos mig. Man får liksom frost i öronen nästan. *ryser* Hoppas du fick ordning på pälsen sen igen. *tröstartass*

  SvaraRadera
 3. Men vad är det jag läser?! Vad du skräms! Eller är det PÅ RIKTIGT? Stackars dig i så fall. Bäst du håller dig inomhus i morgon eftersom dörröppningen fungerar så dåligt! Ha en bra helg i alla fall!

  SvaraRadera
 4. Rackarns vind som förstör altanmyset så där! Det går väl knappast att jaga flugor heller, för inte heller en insekt vill väl vara i farten en sådan dag.

  Vi ville också säga, att vi är så nöjda om din sekreterare orkar skriva lite i din blogg. Det är absolut viktigast! Kattenterandet kan vänta tills hon mår bättre. Tasskramar!

  SvaraRadera
 5. Ser att ni oxå har drabbats av blåsten mer eller mindre. Varför ska man ha sånt?

  SvaraRadera