onsdag 14 april 2010

På gång igen...?

Jag har det lite besvärligt med min människa fortfarande. Hon är inte riktigt bra än, trots våra ihärdiga tasstrampar och uppmuntrande kurr. Det vill inte ge sej riktigt.

Nu har hon varit på plåsterhuset och tagit bort en massa sytråd i munnen och i ögat. Stickfarbrorn sa att hon kommer att bli bra, men det kommer att ta tid. Hon har börjat jobba några timmar om dagen, men hon blir så trött då så sen får vi sätta in alla tassresurser som finns.

Jag blev förstås jätteglad att hon skulle kunna hjälpa mej varje dag nu när hon börja bli bättre, men det verkar som att vi får ta det lite försiktigt med datoranvändandet så att ögat får vänja sej och inte bli överantsträngt. För då kunde hon få något som heter bakslag...? vad nu det ska betyda på människospråk.

Så jag får nöja mej med att jag skriver då och då som hon säjer..

Nåjam, det är fint väder och jag har börjat vara ute mer och mer på altanen. Det finns så förfärligt många flugor där att fånga, ja, jag blir rent av svettig i pälsen av att jaga alla så då tar jag en rullsväng för att få bort den där lösa blöta pälsen. Jag håller på att byta om till sommarpälsen nu... min människa säjer att hon har bytt den gröna mattan på altanen till en vit istället...(ehm, det är inte jag...). så ja - det är vad jag fördriver mina dagar med. Ibland tar jag ut min människa på en kontrollrunda runt Mitt Område för att se efter så att det inte har hänt något allvarligt.

7 kommentarer:

 1. Mjauuu,förstår här tar vi oxå hand om vår matte,därav liiite bloggande...
  Jam & Kryis*Kram* från Oss

  SvaraRadera
 2. Stackars matte! Skönt att höra av er igen i alla fall och att det går åt rätt håll även om det går långsamt. Har matte blivit sparkad eller biten av en så´n där jättestor fyrbening? Matte är säkert jätteglad över att ni tar hand om henne så bra. Visst är det härligt på altanen, vi väntar på flugorna men de borde komma nu! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Hurra!
  Maya lever och mår bra!

  Skönt att din människa börja återhämta sig. Men de får ta den tid de tar. Är säker på att ni alla hjälper till så gott ni kan!

  Nospussar

  SvaraRadera
 4. Tassa ner lite när matte och du orkar. Klart man måste få ta det i sin takt, så att man inte blir slagen i baken. Det låter jamarns otäckt! Härligt att du har lite bevingad underhållning ute. Än har vi mest sett blomflugor som börjat irra omkring inomhus. Bättre än ingenting. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Med din tasshealing så kommer matte snart bli återställd. Jag minns när husse var opererad i ögat och mådde pyton. Vi katter muntrade upp honom heeeela tiden. *buffar*

  SvaraRadera
 6. Jamarbra att höra ifrån dig! Synd att din människa inte är frisk än, men det ska nog ordna sig med er goda omvårdnad.
  Visst är det härligt med altanen? Och att det börjar bli VARMT! *gladtass*

  SvaraRadera
 7. Mjaauu, alla mina vänner! Vad glad jag blir över alla kattentarer!
  Ni är sanna vänner!
  ja, vi får ta det i den tasstakt min människa klarar av.

  SvaraRadera