tisdag 16 mars 2010

Vilka vänner jag har!

Ni är helt underbara alla mina kära vänner. Så många härliga mjau jag fått ifrån er nu när min människa äntligen kan sätta sej vid datorn igen och tassa ner mina tankar om min dag eller vad som händer här hemma.

Egentligen så händer det inte så mycket i mitt liv. Som bekant är jag innekatt och tänker så förbli så länge det vita finns kvar. Sen kan jag göra en allvarlig överjamning med mina morrhår om jag ska känna på luften där utanför den stora dörren. Förresten, jag kan börja med den lilla dörren som är till min altan. Där trivs jag väldigt bra när den stora lampan tänds och det blir så där lagom pälsvarmt.

Min människa är fortfarande inte helt kurrant. Hon väser fortfarande, sen använder hon stora vita dukar för sin näsa som hon påstår rinner. Jag har tittat ingående, men inte ser jag nån kran som forsar. Möjligtvis ett litet dripp,dropp då och då. Inte mycket att väsa för tycker jag. Det som däremot stör mej väldigt mycket är att hon börjar få attacker när hela hon skakar. Dom kommer periodvis och mest när hon är i ryggläge och jag ska inta min plats på hennes mage, vilket blir helt omöjligt. Det är väldigt störande måste jag jama. Hon kallar det för hå'sta ?! Jag tycker att man kalla det jordbävning...

7 kommentarer:

 1. Hosta känner vi igen och det är inte kul alls! När matte är hemma och ligger nerbäddad vill man gärna ligga PÅ henne. Men det går ju inte om det inträffar smärre jordskalv hela tiden. Fy. Vi hoppas att det vänder snart för matte. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Hej Maya
  Jo det där känner jag allt till. Det är ytterst irriterande. Där lägger man sig skönt tillrätta på mattes mage - och så börjar hon låta och skaka. Som du säger blir det som jordbävning! Det borde finnas lag mot att mattar hostar, nyser och skrattar, när katten lagt sig till rätta.
  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 3. Vi tycker ju om dig din lilla lurvnos. *buffar* Fast nu får du nog lägga i överväxeln och köra spinnhealing hela dagarna, så matte blir frisk. Du måste ju få lugn och ro när du ska ligga och snusa på mattes mage. *buffar*

  SvaraRadera
 4. Mjaa...Fundera du på om du ska tassa ut i vår ☼ sedan...
  Här mår vår Matte så dåligt att hon tassar inte på tangentbordet själv :( men läser gör hon :)

  Jam Kram & NoseGos ♥ från Oss!!!

  SvaraRadera
 5. Men vi har ju en jättefin vän i vår Maya också ju! Här nere kommer den stora gula på allt oftare visiter! Härligt!

  Skönt att din människa är på bättringsvägen. Säkert din spinnhealing som botar! Ja har hört att katter kan få sån där snuva med jordbävning och dripp drop. Hoppas att du slipper bli smittad Maya!

  SvaraRadera
 6. Vi vet hur det är att vara innekatt, det händer inte en massa roliga saker varje dag. Fast det är ändå mysigt! Tråkigt att din matte inte har blivit bra ännu, du får hälsa henne att hon ska krya på sig från oss :) /Siri, Blueberry O Wildberry

  SvaraRadera
 7. Va skönt det känns att ni har upplevt samma elände som jag har är hemma

  SvaraRadera