tisdag 23 mars 2010

Det var inte jag!

Jag lovar! Jag har inte gjort det. Det är inte jag.

I helgen var det lite turbulent här hemma. Som ni vet protesterade jag högljutt mot mitt matplats byte och jag nöjde mej inte riktigt med att jama utan jag övergick sedemera till tassgripligheter. Ja, inte enbart för matplatsbytet då. Jag börjar bli tassligt trött på min tandborstning...*mutter*

Igår fick min människa, tillika sekreterare åka till acknuten, eller va det heter. Plåsterhuset då. Det var visst nåt med ögat. Hu, jag blev livrädd och sprang och gömde mej. Tänk om det var jag? Tänk om det var min tass som hade gjort det? Jag blev lite nervös där ett tag. Jag vill ju inte bli anklagad för något jag inte har gjort... eller har jag det???

Det blev en nervös väntan innan hon kom hem igen. Det tog minst sjuttioelva timmar. Det var en massa plåtar dom skulle fotografera i en sån där konstig maskin som lyser igenom skelettet för att se vad det var för fel och sen skulle hon träffa en massa stickfarbröder som skulle undersöka. Det vet jag minsann vad det vill jama. Och idag ringer en stickfarbror hem och säjer till henne att dom måste operera in en platta i ögat...*urk* det låter inte roligt.

Men det kan väl inte bero på att jag slog till henne med tassen??? *morrhårsdarr*

Va? vad sa du? Är det inte mitt fel?! *phu* Min människa säjer nu att det är inte jag som är den skyldiga, utan det är en utav dom där stora fyrbeningarna som gjort det.

8 kommentarer:

 1. Stackars matte, låter läskkigt med platta i ögat! Tur att det inte var du i alla fall. Både byte av matplats och tandborstning kan bli för mycket för vilken katt som helst!Ge matte lite spinnhealing så ska du se att det blir lite bättre. Uppmuntringsbuffar och tasskramar

  SvaraRadera
 2. Åh Maya, kan inte tro att du skulle vara skyldig till de här! Du är ju en fredlig katt!

  Det låter allvarligt med den där plattan. Jag hoppas allt går bra, skall hålla alla tassar & klor. Håller svansen också! Du får utöva rejält med spinhealing och kurrterapi nu!

  Tass!

  SvaraRadera
 3. Men hu så hemskt, Maya. Vilken tur att du fick veta att det inte var ditt fel. Det är så hemskt att gå och oroa sig för att man ställt till något - som nyss t.ex. - gammelmatte hörde något i hallen och frågade vad vi höll på med. Det är underligt att så fort något händer så tror hon att det är vi, men Majsan och jag bara lekte ju. Nåjam, gammelmatte blev inte arg när hon såg oss leka. Hon skrattade och sa att vi skulle vara rädda om oss!
  Pusta ut nu kära Maya. Det var inte ditt fel och dessutom kommer nog matte att bli bra efter operationen!
  nosbuff från Jenny, klosterkatt

  SvaraRadera
 4. Men fy så ruggigt, känner hur morrhåren börjar krulla sig. Att få en platta i ögat låter HEMSKT! Jag tycker VÄLDIGT synd om din sekreterare! Men det var ju jamartur att det inte var ditt fel i alla fall. Det räcker ju med matplatselände och tandborstplåga, skönt att slippa dåligt samvete. Men hon behöver nog extra gos och spinn, din människa!

  SvaraRadera
 5. Usch så otäckt det måste ha känts. För både dig och din människa. Men nu vet du ju att det inte var ditt fel, så nu kan du slappna av. *spinner* Tröstbuffa din matte från oss. Husse har också opererat ögat en gång, så han vet hur det är.

  SvaraRadera
 6. Vilken tur att det inte var något du gjort. Då behöver du inte ha dåligt samvete för att du protesterade lite mot tandborstning och omflyttning. Säkert menade inte den stora fyrbeningen heller något illa, men det kan ju gå riktigt tokigt om man kommer åt ögat. Vi håller tassarna för din människa! *håller hårt* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Men,Oj!!! Blir ju tassorolig nu...
  Såklart det inte var du,mjauu..
  Nu får Du ta hand om henne Jam & Kram!!!

  SvaraRadera
 8. Till er alla, tack för era tröstens jam. Det känns skönt att det inte var jag och nu föröker jag kurera och trösta min människa med era tasskurer. Spinnhealing och tassmassage

  SvaraRadera