torsdag 18 mars 2010

Jag är besviken...

ja på min människa alltså. Jag tycker inte riktigt att hon sköter sej som jag anser att det anstår en människa som har en bloggande katt.

Varför?!

Jo, det ska jag jama - hon har inte tid, igen. Nu kommer hon med påstående som att hon "ligger efter". Vaddå ligger efter?! Hon står ju upp, hon ligger inte ner och jag tycker att hon är alldeles jättemycket före hela tiden. Hon är före mej till skafferiet för att hämta ut min mat. Hon är före mej in på toa och hon är före mej till dörren. Ja, hon är till och med före mej upp ur sängen på morgonen. Hur kan hon då vara efter?!?

*mutter*

6 kommentarer:

 1. Låter jätteknepigt. Som du jamar, matte är ju för det mesta före dig. Tror nästan du får undersöka saken närmare. Det är väl aldrig så illa att matte luras? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Det allra viktigaste ALLTID är faktiskt KATTEN! Allt annat kan vänta! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Mjauuu...förstår inte ;)
  Jam & Kram från Oss!!!

  SvaraRadera
 4. Ja du Maya, tvåbeningar är underliga! Vi här i klostret håller med dig. Som idag när matte och gammelmatte åkte ut "en stund" på eftermiddagen. De skulle "unna sig" att gå ut och äta, men att det skulle ta kattiljoner av tid det visste vi inte. Sedan kom de hem när det var jättemörkt ute med massor av kassar med både mat och saker! Det var väl inte att "äta ute" - och förresten är det inte lite för kallt att sitta ute och äta nu? Som sagt! - människor är jättesvåra att förstå sig på!
  Tasskramar från Jenny klosterkatt i Otterbäcken

  SvaraRadera
 5. Jag tycker nog att din matte får ändra om livsstilen lite så den passar dig bättre. Det är ju trots allt ditt hem. Att hon ligger efter är nog bara nåt hon sa för att förvirra dig, så ignorera det. *buff*

  SvaraRadera
 6. Findus & co, mm håller med hon är hela tiden före mej. Tror hon luras..
  Dui & Deco. precis så är det - allt annat än katten kan vänta!
  Annmi,vad är det du inte förstår...?
  Jenny, Gittan & co, håller med er - människor, de är ett eget släkte som man inte förstår sej på!!!
  Sippo, tror du verkligen att hon försöker lura mej bara för att slippa hjälpa mej att tassa i min blogg??

  SvaraRadera