tisdag 15 december 2009

Tråkigt

Ni kanske undrar varför jag inte har hört av mej så mycket på sista tiden?
Ja, dels för att det inte har hänt så mycket, men det är inte riktigt sant. Min människa har inte varit hemma så mycket så hon vet inte riktigt vad som händer här hemma och trots att jag jamar ihärdigt till henne så förstår hon inte vad jag menar.

Det är så här att min ena stora människa, hon som brukar vara min sekreterare, har börjat jobba nånting som hon kallar för heltid. Jag vet inte exakt vad det betyder, för jag tycker inte att hon är inte mindre hemma nu än förut, men hon säjer att hon är det. Så jag får tro på henne. Jag har alltid haft för vana att gå och lägga mej när människorna åkt iväg med sina brummisar på morgonen så jag har inte riktig koll på den där tiden som hon pratar om.
Däremot så märker jag att hon har inte lika mycket tid över för mej och min blogg. Ofta säjer hon att hon är trött eller inte har tid och att vi ska ta det sen och det där sen det har jag lärt mej att det kommer sällan.

Nu har hon dessutom dragit in nånting annat oxå - nåt som kallas för julstök och det ska tydligen innebära att hon har ännu mindre tid att hjälpa mej några dagar framöver. Tills den där julafton kommer på besök. Det är tydligen jätteviktigt att allt ska vara iordning tills den kommer. *mutter*. Jag tycker att det är mycket viktigare att hon hjälper mej med mina viktiga saker som till exempel blogga.

Så med andra tassar vill jag ha jamat att jag kanske inte dyker upp alla dagar här på bloggen, men självklart ska jag försöka jama mej till små inlägg då och då. Jag ska försöka överjama henne på att blogga ifrån teläfånen oxå. Det ska va mycket enklare har jag fått för mej.
*nosgos* vänner

5 kommentarer:

 1. Skönt att ni är här i alla fall! Tasskram

  SvaraRadera
 2. Men äsch då. Du får väl ta och skaffa en ny sekreterare som bara är med dig. Hur ska vi klara oss utan dina uppdateringar? *nosbuff*

  SvaraRadera
 3. Ger lite nosbuffar & du ska se att de blir bättre efter den där Julafton,hoppas de iallefall ;)
  Jam & Kram!

  SvaraRadera
 4. Det är inte klokt vad mycket dom MÅSTE! Och tänk vad perfekt vi lever, precis som man SKA göra. Bara här och nu. Synd om dom att dom inte kan det. Du får väl lugnt avvakta bättre tider på något skönt ställe!

  SvaraRadera
 5. Dui & Deco, ska försöka gästa här så mycket som möjligt
  Sippo, har funderat på att anställa en av dom där yngre tvåbeningarna som sitter mycket med datorn, men jag vet inte hur pålitliga dom är...*mutter*
  Annmi, ska genast börja med nosbuffarna och se om det hjälper
  Gustav, åhh, kommer det bättre tider tror du??? Ska parkera mej på sängen och vänta på tiderna

  SvaraRadera