onsdag 16 december 2009

Vit, vitare, vittast, VITT

Glömde att informera er igår om allt det där vita som har kommit. Jag var ju som bekant lite upprörd igår över hur min människa behandlar mig just nu.

Nå jam, jag har fått en del bra tips ifrån er, mina kära vänner, och jag kan informera er om att jag har börjat tillämpa nosbuffar och allehanda sköna ställen för att invänta dom bättre tiderna som ska komma när den där JULAFTON varit.

Hursom jam så har det fallit en hel del vitt uppifrån. Helt utan anledning har det bara kommit och parkerat sej på min gräsmatta så allt grönt har försvunnit. Nu kan jag definitivt inte sticka ut ett endaste morrhår utanför dörren. Jag kontrollerar ifrån min fönsterplats varje morgon om det vita har försvunnit, men nej. Det fortsätter envist att ramla ner uppifrån i sakta mak.

Zoya, Mizzan och Trazzel har kommit in ett antal gånger utifrån och varit förvandlade till oigenkänlighet av allt det där vita som fastnat i deras päls. Sen, när dom varit inne en stund blir dom jätteblöta i pälsen och det börjar droppa om dom, så det blir en liten blöt fläck på golvet där dom står. Dom har jamat om att det är kallt om tassarna oxå. Nä, det där är inget för en katt som mej.
*nosbuffar*

5 kommentarer:

 1. Det är vitt och kallt över allt!
  Bättre sitta inne och blicka ut på det där blöta som dalar ner och täcker hela Torpet med sitt mjuka vita täcke! Stugvärmen är helt klart att föredra sådana här dagar!

  *brrr*

  SvaraRadera
 2. En fin fröken som du ska då inte gå ut och bli kall och blöt om tassarna. Sitt hemma och ha det mysigt med din människa istället. *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Det som är nu där ute är nog inte bra för någon katt. Klokt av dig att hålla dig inomhus. Det kan ju räcka att nosa på dom andra tre.

  SvaraRadera
 4. Det är lika bra att gå i ide tror vi om det ska fortsätta så här.Tasskram

  SvaraRadera
 5. Chin&Cher, jag håller med er. Stugvärmen är bäst
  Sippo,jag ska definitivt hålla mej inne
  Gustav, jag håller mej helst på avstånd ifrån dom där vita sakerna
  Dui&Deco, jag kryper ner under täcket och kommer fram ivår

  SvaraRadera