torsdag 3 december 2009

Om det är tomt i skålarna....

...ja, då får man ta eget intiativ...och precis så var jag tvungen att göra idag..
men hallå...här finns det ju ingen mat åt mej... var har du ställt den?

Här hade jag suttit och väntat och väntat vid min tomma matskål, i hopp om att de skulle fyllas på, men så skedde alltså inte.

Jag vet att min mat sedan urminnes tider alltid har funnits i det där höga skåpet som kallas för skafferiet. Det är den dörren som min människa alltid öppnar när hon ska ge mej mat.

Men eftersom min så tassade påfyllning uteblev så fick det lov att bli en ingående inspektion av skåpet som kallas för skafferi på jakt efter min mat som försvunnit.

Men dra mej i morrhåren - inte fanns det nån mat här inte trots ingående undersökning. Däremot hittade jag fyra burkar tonfisk...*slick om nosen*

Trots att jag är en fin och som min människa brukar säja "en väluppfostrad katt" så vägrade jag att gå ut ifrån skafferiet eftersom jag var hungrig och ville ha mat, så fick min människa ta i med hårdhandskarna för att få ut mej. Sen sa hon så här "men Maaayyyyaa, din mat står ju inte här längre, den är där uppe" och så peka hon på hyllan ovanför kylskåpet. *pust* jag som blev så orolig och trodde att de hade glömt att köpa hem mat åt mej.

7 kommentarer:

 1. Vilket äventyr. Du får säga åt matte att inte flytta runt din mat på det där sättet. Någon ordning får det ju vara. Tror nog att jag själv måste göra en koll i skafferiet. *Tass*

  SvaraRadera
 2. *mjaiihihi*...Det har vi oxå testat...Jam & Kram pårej lilla sötnos ♥

  SvaraRadera
 3. Precis, vad skall en hungrig katt ta sig till annars? Bra initiativ Maya. Att ta saken i egen tass!

  SvaraRadera
 4. Precis, vad skall en hungrig katt ta sig till annars? Bra initiativ Maya. Att ta saken i egen tass!

  SvaraRadera
 5. Vilket bra initiativ du tog där! Förstår verkligen din frustration över dålig matutdelning. Verkar ju som din demonstration ändå gav resultat. Och så vet du ju nu var tonfisken finns! En smaskig helg önskas dig!

  SvaraRadera
 6. Oj! Man blir riktig darrig i tassarna, tänk om matte glömt bort att fixa mat..skönt att det inte var så. Ser ut som du gjorde en ordentlig nosologisk undersökning! Tasskram

  SvaraRadera
 7. Sippo, det skadar aldrig med en x-tra kontroll...
  Annmi, bra att även ni har testat
  Nea, jag tyckte oxå att det var ett bra intiativ
  Gutav, jag önskar dej en bra helg du oxå
  Dui & Deco, bra att inte eran människa glömt bort att ge er er matranson

  SvaraRadera