onsdag 30 december 2009

Det kommer ett nytt år!

I morgon är det dax för nåt som heter Nyårsafton att komma på besök. Det ska va nåt liknande som Julafton fast man får inga paket. Istället ska man skjuta raketer och smällare och skåla i ... vattenmojängen?

Mja, det där vet jag inte om det är något för mej. Jag äter nog upp den sista biten av min julskinka, sen är den slut (snyft) och så kanske jag tar mej en bit av det goda godiset.

Jag hoppas att det nya året har med sej lite värme hit för nu är det så där förjamat kallt igen -18 grader och morrhåren fryser till is bara jag tänker på att gå ut på altanen.

Idag var min människa inne i stan och köpte lite x-tra god mat till fjäderkotletterna utanför dörren. Nått som hette solrosfrö (jag undrar om solen kommer fram då?) och talgbollar. Dom ska visst vara feta och goda och det är bra för då blir det x-tra smarriga fjäderkotletter... för dom som får äta såna. Själv har jag ju alltid min människa på släp som skrämmer bort dom.

Min nyårsönskan: Jag önskar att alla katter har ett varmt hus att komma till. *suck* tänk om alla katter kunde få ha ett kärleksfullt hem så som vi är förunnade att ha. Ingen katt skulle behöva vara ute i kylan.


Nu önskar jag alla katter och deras sekreterare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

7 kommentarer:

 1. Vi får skåla via bloggarna istället. Sedan ska jag tänka på alla knäppa tvåbeningar som är ute och springer i kylan. *hehe* Ska vi försöka dansa fram lite värme efter nyår? Jag tycker inte heller om den här kylan. *hutter*

  SvaraRadera
 2. Nyårsafton är inte alls så kul tycker jag för det smäller så otäckt. Det har redan börjat panga på där ute.
  Vi matar också fjäderkotletterna. Jag tror dom får för bra mat, för dom får en himla flygförmåga. Trots att det är alldeles tjockt av kotletter har vi inte lyckats fånga nån än.
  Ja, stackars stackars alla katter som måste vara ute i det här vädret. *gråter* Men jag är glad att du har det bra och jag önskar dig också ett gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. Vi tycker nog att julafton verkar trevligare än nyårsafton. På julafton fick vi ju klappar och god mat. Idag är det god mat har vi förstått men sen smäller folk en massa hör vi hört och det är inge kul.
  Gott nytt år på er!
  Tasskramar

  SvaraRadera
 4. Mjaaa...***Gott Nytt 2010*** tassar från Oss ♥

  SvaraRadera
 5. Fankattisk nyårsönskan. Vi injamar helt, förstås. Hoppas du får ett riktigt bra 2010, med mycket skinka - även om det kanske inte är julskinka? Gott Nytt År önskar Stationskatterna. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År kattvänner!
  önskar Wikki & Nova

  SvaraRadera