måndag 23 november 2009

Bakhåll

Nä nu jamarns, brinner det i morrhåren! *svansknyck*

Jag är riktigt irriterad *ryster med pälsen*

Den där förtrazzlade Trazzelsudden har attackerat mej igen...*mutter*, att det aldrig kan bli någon ordning på henne. Hon tycks aldrig växa ur unge-stadiet.

Aldrig får man vara riktigt nöjd och tillfreds med livet. I morse gick jag intet ont anande in i köket och vad händer?! jo, jag blir attackerad och påhoppad bakifrån igen. *fräs*

Den här gången fräste jag i åt henne ända nerifrån klospetsen, men inte hjälpte det. Hon bet mej till och med i nacken så det försvann flera pälsstrån *bah* Nu felar det ju flera strån i pälsen så nu är det helt omöjligt för mej att slicka hela pälsen.

Varför ska jag alltid drabbas av hennes tilltag? Kan hon inte lämna mej ifred? Jag är faktiskt en snäll tjej och jag vill ingen nåt illa. Nångång ibland kan jag tycka det är kul att busa, men då vill jag att det ska busas försiktigt, inte så där hårt som Trazzel gör. Hon vet inte om hur stor och stark hon har blivit utan tar i med alla tasskrafter hon har och det tycker jag inte är kul. Så det så. Hon får ta sej i svansen och skärpa till sej. *mutter*

6 kommentarer:

 1. Bra att du fräser ifrån! Man tycker att Trazzel borde förstått att du inte vill! Styrketass och Tasskram

  SvaraRadera
 2. Ojojoj. Stackars dig Maya som måste stå ut med odräliga ungar. Kan inte Trazzelsudden leka med Zoya? De är väl lagom busiga båda två.

  Skickar trösttassar.

  SvaraRadera
 3. Din stackare. *tröstbuffar* Jag förstår dig precis. Jag blir ofta påhoppad av Snuffe när jag tassar runt här hemma i mina egna tankar. Jag brukar faktiskt bita tillbaka och ge honom en omgång. Ibland hjälper det och ibland inte. Men stå på dig lilla sockersmulan. *nospuss*

  SvaraRadera
 4. Mjauuarn's att du inte lyckas få pli på'na Du får ta tassarna till Hjälp & försöka skrämmas lite ;) Jam & Kram ♥ från Oss!!!

  SvaraRadera
 5. Det där låter inget vidare kul måste jag jama. Förstår att du blir irriterad på sådana fasoner. Du får väl morska upp dig och ge henne en rak högertass. Fast jag vet...det är lätt att jama men svårare att göra. Jag är också löjligt snäll i det avseendet.

  SvaraRadera
 6. Gustav, morska upp sej är inte så lätt som du vet. Jag är ju av naturen en snäll och vän katt.
  Annmi, mja jag vet inte jag, jag är emot tassvåld
  Sippo, jag gör allt jag kan för att stå på mej mot henne. Min människa brukar hjälpa mej och kasta ut Trazzel ibland, så jag får vara i fred.
  Nea, joodå, Trazzel brukar alltsom oftast leka med Zaga, men hon är ju så liten och blir trött ibland....och då blir jag drabbad
  Dui & Deco, det är lite dåligt med hennes förstånd....ganska ofta...

  SvaraRadera