söndag 22 november 2009

En riktigt skön utehelg

Lyft upp mej!
Det är något otäckt som lyfter pälsen och det är stixigt på golvet.... Hjäääälp!


Huu, vad högt upp jag är, det är läskigt härZaga har varit ute för första gången i sitt liv och det var otäckt. Trazzel var förstås sin vana trogen med på ett hörn i fall något roligt skulle inträffa.


Ser ni något kontstigt med det här trädet?
Hallå kan ni släppa in mej...
6 kommentarer:

 1. Äntligen jamar du igen! Vilka mysiga bilder. Dom ser ju ut att ha riktigt kul ju. Måste även jama att jag är glad över att din människa använder koppel. Då känns det mycket tryggare när man vet att ni sitter fast ordentligt.

  SvaraRadera
 2. Ni ser ut att ha haft jättekul!
  Skönt att du är tillbaka! Vi har saknat dig! Tasskram

  SvaraRadera
 3. Sippo - menar du att du har saknat mej *rodnar ut i morrhårsspetsen* (jag får aldrig gå ut på egen tass om jag nu inte gör mina egna upptäckter vill jama. Min människa tycker att Zaga är alldeles för liten för att gå ut på egen tass än. Hon måste lära sej lite om faror först säjer min människa. Sen måste hon veta var Mitt Område är, hur långt hon får gå hemifrån och det lär hon sej om hon är ute i koppel. Först ska det där kalla vita komma och sen ska det försvinna sen får hon kanske gå ut på egen tass. Något som jag aldrig kommer att få göra.

  SvaraRadera
 4. Underbara foto ♥ Jam & Kram från Oss!!!

  SvaraRadera
 5. Ja, tänk vad allt är nytt och spännande när man är kattunge, jag minns det som igår. Fast det som är bra med oss katter är ju att vi fortsätter vara nyfikna när vi är vuxna. Det är mer än man kan säga om vissa tvåbeningar.

  SvaraRadera
 6. Gustav, tänk vad underbart det är att vi har "barnasinnet" kvar, till skillnad mot människorna...
  Annmi, tack, jag ska genast jama det till min papparazzi människa. Hon är inte alltid så omtyckt...*mutter*
  Dui & Deco, *ehum* nu rodnar jag igen! Har ni oxå saknat mej...

  SvaraRadera