lördag 16 juli 2011

Mår bättre igen

Min människa for in till stora staden efter att ha läst alla era kattentarer i förra inlägget. Hon köpte en supertassad specialmat till mej, och tass i taket - jag tyckte om den! så min människa är så lycklig för det. Till och med pälsen börjar forma sej efter min kropp igen!
Men jag får ta det lite försiktigt med maten, små portioner får det vara eftersom min mage är lite känslig för stora portioner. Det är lite tråkigt eftersom maten är så god....

Hallå!!! hör du inte människa - jag vill ha en portion till NUUUUU!!!

8 kommentarer:

 1. Jamarhärliga tassar från dig/KryisNosePûssar från oss i ☼

  SvaraRadera
 2. åh så skönt att du mår bättre - fast det är nog inte så dumt det där med små portioner. Det är ju ingen som sagt att du inte skall få små portioner VÄLDIGT ofta! Tur att du gillar skonkosten!
  nosgos å allt det bästaste
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bättre!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Tur att gillade maten i alla fall. Du ska nog se att du får en portion till om en stund, även om det känns som det tar en kattiljon timmar.

  SvaraRadera
 5. Puma hälsar att små portioner men många gånger är bra det också, det får han då Puma hets äter ibland och då kommer det upp samma väg igen tyvärr.

  SvaraRadera
 6. Vad bra att du gillade den! Förmodar att det är Hills du fått? Puff har blivit helt bra igen, men det tog en vecka. Hon fick också något som heter Pro-Kolin, en pasta att sprutas i munnen eller blandas med maten. Innehåller bra bakterier för magen, som ska göra att det läker fortare. Nu äter Puff mest torrisarna, men det gäller att vakta hennes matskål, för vi andra två katter tycker de är mycket godare än vår vanliga mat!

  SvaraRadera
 7. Härligt Maya. Så bra med vänner på bloggarna som kommer med tips.

  Hills måste ju vara spektassulärt efter som du gillar den så mycket. Vet att du är en dam som är väldigt noga med vad du stoppar i dig.

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Skönt att det finns mat som både är lite som meducin och som smakar GOTT. Hoppas att magen blir bättre fort. Men det är förstås inget som hindrar att du fortsätter äta av den goda maten ändå! Kurr och burr.

  SvaraRadera