onsdag 13 juli 2011

Inte hundra...

min människa påstår att jag inte är hundra på topp.....

....bara för att jag hade lite *ehum* där bak, gick och letade lite ställen och så där - ni vet.... så jag fick bada och nu blir jag bara serverad Dofilus och vit fisk *bläk* vill inte ha det!!!!

Så bara för det så matstrejkar jag och nu påstår dom att jag har gått ner i vikt och matchar "size zero" snart???? vad nu det innebär *suck* bara för att jag är lite dålig i magen ett par dagar...

9 kommentarer:

 1. Hoppas att du kryar på dig fort. Låter inget bra att du blivit så tunn. Tröstbuffar

  SvaraRadera
 2. Stackars Maya! *tröstbuffar* Matte hälsar att din matte kan prova Hills i/d mat som man kan köpa hos veterinären, finns både som blötfoder och torrfoder. Min kompis Wilma har en väldigt känslig mage och får det när hon blir dålig och det brukar bli bra väldigt fort, tar bara nån dag. Wilma gillar inte heller fisk... Det fodret är framtaget just för att vara så skonsamt som möjligt för en irriterad mage/tarm.
  Det står väldigt bra här om magproblem http://www.veterinaren.nu/artiklar/katt/matsmaltningsapparaten/akut-mag-tarminflammation-katt/216
  Matte tyckte det stod mycket läsvärt där.
  Hoppas du kryar på dig snart!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Suckar igen kännande angående bad av bak när man har lite tjall på magen :(

  SvaraRadera
 4. Gillar du inte vitfisk? *stora ögon och gapande mun* Vad trist att bli dålig magen och inte gilla vitfisk! Det är ju liksom enda glädjen med att bli dålig, tycker jag, att man får just vitfisk. Puff har också varit dålig över en vecka. Hon har fått Hills blötmat för katter med dålig mage. Finns som torrisar också. Puff tycker det är jamargott. Något för dig?

  SvaraRadera
 5. åh, men stackars liten! Mår du inte bra! Fast, om man är dålig i kistan brukar man må bättre av vitfisk, som torsk och sånt! Gillar du inte torsk?
  Hoppas att du mår bättre snart och filidofus hjälper till. Fast, vi tror mest på torsk. Kokt torsk. nomnomnom. Vi tror jättemycket på kokt torsk...

  SvaraRadera
 6. Sätter en Kryis Tass/NosPûss

  SvaraRadera
 7. Man kan väl inte vara helt hundra hela tiden heller. Lite otäckt att du fick bada och sen bli serverad något som smakar blörk.
  *tröstartass*

  SvaraRadera
 8. Nä, nu blir vi allt lite oroliga. Size zero låter inget bra, man ska ju passa i sin päls. Hoppas magen blir bra snart! Håller tassarna för det. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Alltså om inte du vill ha din vitfisk kan jag ta den.

  Testa med Hills, för det låter inget bra med att vara "size zero".

  Håller alla tassar och klor att du mår bra fort igen!

  Nosgos

  SvaraRadera