tisdag 5 juli 2011

Gör inget...

jag är sur för jag är utestängd ifrån det där rummet. *mutter*. Ja, precis, det där rummet nykomlingen ockuperar. Jag har blivit utestängd - IGEN - för att jag inte kan sköta mej!!!

Har ni hört - INTE KAN SKÖTA MEJ!!!! *bah* Lur är vad det är! Jag kan visst sköta mej så jam så!

Men vaddå, den måste ju för jamsingen komma ut nångång! den kan ju inte bara sitta där inne *suck* nån gång måste det ju bli katt av den....eller hur?

Så jam, jag har väl tagit i lite med tassen (klon) igen för nu har minimänniskan sett blod där inne igen och vips så blir jag utestängd... precis som om det är jag?! Det kan ju faktiskt va nån annan katt oxå... eller.... kanske inte.... för det är ju bara jag som är inne... och så den då...

6 kommentarer:

 1. Men, sitter nykomlingen i rummet ÄN???? Fast det är klart - du kanske är lite FÖR tassfast för henne... Det är nog bäst att du hittar någon annan att hjälpa...

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Nämen, lite fläckar är väl inget bevis för att det var du som låg bakom? Hoppas i alla fall att nykomlingen vill komma ut och hälsa på er andra snart. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Inte konstigt du är sur! Att bli utestängd brukar resultera i surhet. Men det är ju synd att ni inte kan röka fredspipa.
  Kanske är nykomlingen ovanligt lättblödande, så att det räcker att du bara NUDDAR den för att blodet ska droppa?

  SvaraRadera
 4. Vi jamar som Maurice och Kajsa, är den kvar där än?? Trodde den hade fått större domäner för länge sen. Får vi veta lite mer om nykomlingen sen? VI förstår ju att du vill ge en hjälpande tass..Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Hajam där. Har dina människor kollat så att det inte är från DIG blodet kommer? Kan ju lika gärna vara nykomlingen som grälat med dig och inte tvärtom!

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Mjoj...Sitter nykomlingen i rummet ännu?!
  Hmm...Jamarn's vi vet inga tassar råd här/NosePûss

  SvaraRadera