fredag 13 maj 2011

Vi har fått en bebis idag....


ojojoj, här har det hänt saker idag - just fredag den 13:e.


Min människa är lite skrockfull av sej dessutom....


Idag var min sekreterare borta hela dagen med brummisen för att hämta hem den yngsta minimänniskan och hennes stooora fyrfoting. Vad händer då här hemma???

Joo, då passar en utav de andra stooora fyrfotingarna på att dela på sej... så helt plötsligt när min äldsta minimänniska kom hem så fanns det en pytteliten fyrfoting ute i den stora gröna buren som dom kallar för hage... det blev ett väldans hallå här hemma kan jag jama om. Men nu har de i alla fall fått in den lilla saken och hans mamma i en stor bur inne med en massa gult stelt gräs i. Det ska visst va skönt att ligga på har stallkatterna jamat om.


I alla fall så har ordningen blivit någorlunda återställd efter chocken, men riktigt bra är det inte för mina människor glömde mej ute en lååång stund. Jaa, jag fick vänta i flera sjuttifemti minuter på att komma in för de ska bara titta på den där nykomlingen...*svansknyck*

9 kommentarer:

 1. Man kan ju inte bara glömma sin älskade katt sådär, det får bli skärpning på det. Spännande med en så stor nykomling! Fin var den tycker vi även om vi gärna håller oss lite på avstånd sådär. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Naw...Såå sött föl ♥
  /NosPûss

  SvaraRadera
 3. Oj, så spännande...jag har aldrig sett någon dela på sig!
  Men det var ju illa att de glömde dig ute. Förmodar att du påjamade med eftertryck det olämpliga i ett sådant beteende? En ursäkt och extra gos är på sin plats!

  SvaraRadera
 4. Så vackert litet föl!

  SvaraRadera
 5. Bebis jamar du? Skall bebisar verkligen vara så stora när de föds?

  Det var helt klart den sötaste av stora fyrbeningar jag sett. Vad skall bebben heta?

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. *suck* livet är inte lätt när man ska konkurera mot en sån där varelse...

  SvaraRadera
 7. Jag vill inte komma med pekpinnar när en sådan här stor händelse har skett, men jag hoppas att även stallkatterna är kattererade så det inte blir en massa oönskade kattungar som sedan kommer att bli hemlösa katter. Jag har tagit hand om 5 st. hemlösingar som har lidit alldeles hemskt och jag önskar verkligen att vi 2-beningar tänker på detta.

  Kram från gammelmatte Gitte i Otterbäcken

  SvaraRadera
 8. Söt bebbe! Men inte får dina människor tappa huvudet så totalt att de glömmer dig ute. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Men åh vilken söt stor fyrfoting!!! Sicken liten bebis!!! öhhh Sicken stor bebis!!

  Fast - glömma bort dig??!! Det är oförlåtligt! Det kräver botgöring!

  SvaraRadera