söndag 29 maj 2011

ingen hejd på blixtapparaten...

Idag har min människa och tillika tassarazzi och blogghjälpare varit på en blixtapparatföreläsning idag. Nikon School hette den visst, så nu är min människa fullkomligt tokig med sin blixtapparat. Springer omkring med den hela tiden och plåtar.
Så nu får jag stå ut med att vara modell igen, och värre ska det visst bli för hon har pratat om porträtt oxå... det innebär att jag måste ha den där blixtapparaten i nosen....*svansknyck*

Idag har jag varit ute och tassat på egen tass. Jag gick in ifrån min utebur, tassligen så börjar jag att lära mig den vägen in. Fast ibland gör jag vissa egna utsvävningar för att kontrollera området närmast huset innan jag går in.Ahh, det är skönt att ha grönt under tassarna igen som inte är stixigt.10 kommentarer:

 1. De där blixtapparatföreläsarna anar inte vad de ställer till med för en stackars oskyldig misse. Få blixtapparaten uppkörd i nosen? *ryser* Tänk att du tassat runt alldeles själv ute idag! Lite måste man ju få kolla närområdet, det låter inte mer än rimligt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Skönt att vara ute en stund, här har det mest regnat så vi stannade inne. Fina bilder på dig.Det som är jobbigt med blixtmojängen är ju själva blixtrandet. "Suck" Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Tror det kommer att bli jättefina porträttbilder på dig sötnos :)

  SvaraRadera
 4. Vi tror att du kommer att se stjärnor Vilken tur att lillie inte varit på
  kurs!
  Vilken tuffing du är - tassar ensam ute sådär!
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 5. Härliga utetassar från dig,go du /NosPûss

  SvaraRadera
 6. Fina bilder blir det! Men man kan inte väta sig anna med dig som modell ;-)

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Men Maya, du är ju en sådan stilig kattfröken, så jag förstår om du blir fotad hela tiden.

  SvaraRadera
 8. Aj då!
  Husse skulle med vilja gå i skola för att blixtra bättre.
  Men tack och lov har han inte tid.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 9. MAYA!!! Du får jama sådant så tyst så inte min matte får för sig att också gå på kurs och usätta mig och Simba för samma. Hon fick ju en inbjudan till kurs när hon köpte sin kamera ju :(

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. Dessa blixtkurser borde vara förbjudna i kattlagen. De inspirerar ju bara våra hussar och mattar att blixtra ännu mer!
  Jag kan verkligen identifiera mig med ditt utetassande. Det är kul att vara ute i vimlet en stund men mjau, så skönt det är att få tassa hem till sina kattonger igen :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera