fredag 27 maj 2011

Åskar....

Idag kom åskar på besök igen. Han har ju inte varit och hälsat på sen förra sommaren. Lite sur var han nog för han förde ett väldans oväsen idag. Dessutom släppte han ner en massa blött.

Som tur var så var inte människorna hemma för tänk om jag hade varit ute - då hade jag blivit väldigt blöt i pälsen... så blöt så jag hade nog inte torkat på en så där femtitolvdagar, så mycket blött släppte han ner.

Min människa pratade nåt om nåt modem som kanske gått sönder bara för att åskar varit här, men det hade som tur var inte suttit i kontakten, för hade det gjort det så hade det med säkerhet varit trasigt sa hon. *phu* tänk - då hade jag inte kunnat blogga över huvud tass...

Människorna måste vara noga med att ta bort det där modemet nu, för tänk om åskar hälsar på flera gånger och människorna inte är hemma då heller.

5 kommentarer:

 1. Här har oxå den där Åskar varit o hälsat på i veckan. Men här småmullrade han bara på håll :)
  Tur att modemet höll så att du kunde blogga lite.
  Trevlig helg !

  SvaraRadera
 2. Jäkla Åskar till att störa!! Och nästan sabba modemet! Huvva! Vi skulle bli VÄLDIGT upprörda om du försvann bara för den där Åskars skull!!

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Åskar är ingen rolig typ. Han behöver faktiskt inte komma alls. Skönt att det där modemet klarade sig. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Jamarn's tur med modemet....
  Här har vi inte sett till "Åskar" alöls ännu /Jam & Kram från oss med bloggtrassel men tassagärna förbi ;)

  SvaraRadera
 5. Irriterande med den där Åskar! Inte nog med att han väsnas, ska han dessutom släppa ned blött får han faktiskt pysa iväg nån annanstans, tycker vi. Kurr och burr.

  SvaraRadera