fredag 20 maj 2011

När ska det bli ordning i huset?

jämmer och elände, hur mycket ska jag tassa ut med egentligen?
Den däringa mystiska nykomlingen tar så mycket uppmärksamhet här hemma ifrån alla *mutter*. Den ska tittas till i tid och otid... "klarar sej inte själv..." mumlas det om och så måste de se till den.....*bah* vaddå?! här får man klara sej själv hela tassen lång....

Förresten blev jag sur härom dagen på den där andra nykomlingen uppe i rummet som fortfarande inte vill gå ut... mja, jag tog visst i lite med hårdtassen för jag får inte gå in och hälsa på den nu. Människorna påstår att jag är för våldsam? bara för att den blödde lite och fick lite skråmor i pälsen...den måste ju komma ut snart, den kan ju inte sitta där inne och uggla hela tiden... så nu får jag inte gå in och hälsa på den längre *suck* utestängd ifrån rummet är vad jag är när inte människorna är med.

4 kommentarer:

 1. Hmmm, nu börjar vi förstå varför Nykomlingen håller sig på sitt rum... Fast naturligtvis gör du det bara av omtanke om Nykomlingen.
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 2. Lite sotis va? :) Du skall se att den där nykomligen fort växer upp och blir stor som de andra. :)

  Men lilla Maya det är inte kul att få rivets skinn. Var snäll på er lilla hittekatt. Hon har inte haft det lätt i livet ju. Hon hade behövt en varm tass att hålla i.

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Är det den stora nykomlingen du menar först? Det verkar som att ju större desto sämre på att vara smart. Se bara på våra människor! Vi har nog den ultimata storleken!
  Vill den andra nykomlingen bara vara i ett rum? Förstår att det kan vara irriterande. Kanske läge för såna där feromoner?

  SvaraRadera
 4. Och där fick du för att du försökte ge nykomlingen lite hjälp på traven. Trist. Hoppas att det löser sig snart. Nosbuff

  SvaraRadera