måndag 11 april 2011

nu är min människa tillbaka igen...

...nu är min människa tillbaka igen. Det är bra för min del eftersom jag får komma ut på altanen och så där. Jag har fortfarande inte vågat mej ut för jag inbillar mej att det fortfarande är kallt ute trots att gula lampan är tänd. I helgen blåste det kloskarpt, så förtassligt så att det försvann en massa rutor på min människas växthus. I kväll har hon legat på alla fyra och plockat glasbitar i gräset och inne i växthuset. Vi katter är portförbjudna där just nu, så vi kan inte göra som vår vän Gustav, inspektera och njuta inne i växthuset. Nu förstår jag hur Sippo har det, när han har glaskross vid sin dörr. Sen har jag fått obehagliga rapporter om att dom där smååååå krypen, de blodsugande krypen, har vaknat... det innebär att jag snart får sånt där blött äcklig i nacken.

6 kommentarer:

 1. Dumma blåst! Visserligen strider det mot alla kattliga principer att bli portad någonstans, men just nu känns det bara tryggt att läsa att ni inte är i växthuset. Hoppas ni kan vara i växthuset och bara njuta snart igen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Skönt att ha matte hemma igen, men tråkigt med växthuset. Maya du kan nog våga dig ut nu, det är riktigt skönt faktiskt! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Men stackars dig som fått ditt växthus sönderblåst! Det blåste verkligen förfärligt i fredags, då var det värst här i alla fall. Det är inget roligt för din matte att hitta alla glasbitarna i gräset!
  De obehagliga är säkert på alerten i värmen. Jag har inte sett någon än, men jag blev ju sprutad för ett tag sedan.

  SvaraRadera
 4. Glaskross är aldrig kul, Tur att du inte behöver tassa runt i glaset i alla fall.

  SvaraRadera
 5. Lite roligt att läsa om hur stormen förflyttade sig över landet. :)

  Glasskross är inget kul alls. Borde vara tassotalt förbjudet.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Det var jag - Nea som skrev förra kattentaren. Var lite för snabb med enterknappen innan.

  Nosgos

  SvaraRadera