torsdag 7 april 2011

Det sprider sej ett rykte...


nu är det nåt lurt på gång igen....*svansknyck*


Jag har noterat en onormal aktivitet i mitt hus... en aktivitet som liknar den när människorna åker i väg hemifrån några dagar..


Jag har legat och tjuvlyssnat så där lite lojt med öronen spetsade och ögonen lite halvöppna så att jag inte ska visa mej för intresserad över vad som pågår i huset.


Min sluttass av undersökningen är att de stora människorna ska åka iväg igen. Men som redan jamat tar jag det hela med ro.

Med tanke på mina sista dagars besvikelse på min människa så är det nästan bra att vi är åtskilda åt några dagar. Vi kanske kan glömma och gå vidare sen...


Så nu vet ni att jag kommer att lysa med min frånvaro några dagar igen. Tills vi tassas - ha det så bra min vänner ute i vårt avlånga land

6 kommentarer:

 1. Vad synd att du inte kommer synas till här i helgen. Hoppas du får det bra ändå, och att allt ska vara som vanligt igen sen när de återvänder.

  SvaraRadera
 2. Det är ett himla farande på tvåbeningarna. De har inte förstått någonting. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Ååå,ha det såå gôtt du mé lilla tassväönnen ♥...

  /Jam & Kram!!

  SvaraRadera
 4. Så dina 2-benta är oxå såna som rymmer iväg korsan och tvärsan ??!!
  Det gör mina med = SUCKJAM !!!

  SvaraRadera
 5. Jaha, det var ju otroligt vad 2beningar skall ut och röra på sig nu plötsligt. Händer en massa överallt.

  Ta hand om dig tills vi tassas igen.

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Vilket reseraseri många hussar och mattar drabbats av. Är det något i luften, månntro? Smittsamt? Nåjam, det är tur att de har dig. Du blir kanske utsedd till förste husvakt och har ansvaret för det mesta på hemmaplan?. Kurr och burr.

  SvaraRadera