onsdag 11 augusti 2010

Utegångsförbud

I går hade Zaga utegångsförbud, men det hindrade henne inte ifrån att smita ut i stora skogen två gånger..
Hon är snabb det lilla livet. Människorna (som är slöa och lata av naturen) var inte tillräckligt snabba med att stänga ytterdörren så då smet hon i väg. Sen fick dom tillbringa en så där sjuttitolv minuter med att fånga in henne igen, för hon är verkligen skräckslagen av Världen Utanför, men lika fullt ska hon ut.
Jag förstår mej inte på henne riktigt. Är det läskigt så är det väl lika bra att vara inne i det trygga?

4 kommentarer:

  1. Det var verkligen otäckt, det Zaga var med om, men ibland är det svårt att motstå utmaningen med en dörr. Märker vi att matte försöker stänga en dörr framför nosen på oss, så får vi väldigt bråttom. Hoppas inte stora skogen är grannkattens Område. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Klart att man längtar ut när man fått smak på det fria livet ute men Zaga bör nog hålla sig nära hemma tills hon blir lite tryggare igen. Låter som en god idé att vara inne ett tag. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. När vi inte får gå ut, får vi inte ens vara i rummet närmast dörren. Det finns nog inget snabbare än en katt som vill ut, det har mina människor upptäckt. Fast vi gillar ju att vara ute. Puff smiter aldrig, om inte dörren är öppen jättelänge. Så litet konstigt är det att Zaga smiter, om hon är rädd.

    SvaraRadera