torsdag 5 augusti 2010

Avrapportering

Så där - nu är ordningen återställd igen. Mina stora människor har kommit hem igen ifrån det tyska landet. Jag kan meddela att jag har fått smaka en hel del godsaker *slick om nosen* de sista dagarna...
Bland annat hade dom med sej en stoooor bit av min favoritskinka hem.

Men - jag blev ändå lite besviken för jag hade hoppats på att få mitt favoritgodis igen. Men det verkar vara helt förtassat svårt att få tag på det igen. Min människa köpte det till mej när jag var på min första utställning, men nu verkar det som om det inte finns vare sej i det här landet eller det tyska landet eller det franska landet. Det finns visst inte alls att få tag på längre *slokörad*

Nu är några av mina människor hemma hos mej och några har åkt iväg med den där stora brummisen och brummisvagnen med en stor fyrbening i och den ena skällisen följde med, så nu har jag bara en skällis här hemma några dagar *pust*. Dom skulle visst vara iväg på nån stor tävling på andra sidan det blöta vattnet. Man fick åka brummis i flera timmar för att komma dit.

6 kommentarer:

 1. Skönt att dina människor kommit hem igen. Man känner sig inte riktigt hel när de inte är med. Tycker jag i alla fall. Trevligt att du fick lite favoritskinka, men det var ju förjamat tråkigt att ditt favoritgodis inte går att få tag på.

  SvaraRadera
 2. Skönt när ens människor är hemma. Bäst är när ALLA är hemma och det är som vanligt. Gott med skinka! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Sippo, ja, jag är riktigt lessen i morrhåren må jag jama. Skulle så gärna vilja ha det goda godiset igen...men - skinka får duga så länge.
  Dui & Deco, ja, visst är det bäst när alla människorna är hemma och det är ordning på torpet...men det är inte så lätt med en aktiv familj..

  SvaraRadera
 4. Smaskiga godsaker från tyska landet låter som en väldigt bra kom-hem-present från dina människa. Fick du något av Gustavs favorit, leverkorv? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Mjauuu....Härligt mé dem hemma igen!
  DE pratade väl inte "konstigt" med er?? *fniss*

  /Jam & Kram från oss & ha en gooer FReda' i ☼

  SvaraRadera
 6. Jaså det finns skinka också i det tyska landet? Jag trodde bara det fanns leverkorv, för min granne har aldrig nåt annat med sig. Förutom en massa burkar förstås. Skinka är nog också smaskens. Vad synd med godiset.

  SvaraRadera