onsdag 25 augusti 2010

Glad

*svansdansar* jag läste just att Snuffe har fått komma hem till husse och Sippo. Åh, vad jag är glad för deras skull. Nu hoppas jag bara att han inte får några återfall och problem med kisseriet igen. Utan han får vara frisk och får tillbaka sin aptit igen.

Husse får väl fjäska lite x-tra med godbitar som han får äta, för han får väl äta specialmat nu och kanske inte äta allt som vi får...

I övrigt så har jag hållit mej inne idag för det har kommit en massa blött nedfall på tvären eftersom det har blåst alldeles förskräckligt samtidigt som det blöta kommit ner, sen har det varit kallt oxå.

Min människa pratade nånting om höstväder och jag är beredd att hålla med henne. Men helst vill jag ha kvar det varma vädret ett tag till...

5 kommentarer:

 1. Vi har också dansat runt här, samtidigt som viss tasshållning fortfarande måste hållas. Hoppas på bra nyheter i morgon.
  Det får inte vara slut på det varma vädret än, det godtar jag inte *bestämd*

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att Snuffe är hemma igen. Trist att värmen tog slut så fort, det är ju så skönt att ligga i solen, ute. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Takk så jettemykke'. De' e så kuligt att vara hämma igen. Fast den där maten gillade ja' inte så mycket. Konstigt, för de' gjorde ja' förut.
  -Anuffe

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt att Snuffe är hemma igen! Vi skakar loss lite med rumpan, vi med. :) Vi vill också gärna att det ska vara lite värme i luften ett tag till. Det är skönare att snusa på uteluften då. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Mjauuu...Mjauuu...Mjauuu Så lyckliga tassar vi fick nu/Jam & Kraaaam från oss & Tack så ♥-ligt för Info!

  SvaraRadera