lördag 9 januari 2010

Elektriskt

*knaster* *knaster* *sprak*

Den här eländiga kylan har gjort min päls elektrisk. Eller beror det på att jag blev badad häromdagen? *funderar* Nä, det tror jag inte. För min människa säjer att det beror på kylan.

Hennes hår är visst oxå elektriskt och händerna med för den delen. För det låter så här, jä-%&! tråd, när hon sitter vid sin symaskin och ska sy på den däringa klänningen och det måste ju vara att hon oxå är elektrisk eller?!

Hur som helst så är det inte alls roligt när min päls slår gnistor på min nos när jag ska tvätta den. *suck* Det är nästan så jag hoppas att min människa kommer med sprutflaskan med balsam så jag slipper ifrån det här sprakandet. Snart börjar väl lamporna att blinka när jag tassar förbi.

Förresten så ska jag jama om att termometern visade 24.8 minusgrader i morse. *hutter* och bara en mil härifrån visade termometern i brummisen 30 minus så jag kan jama om att jag inte kommer att sätta ut vare sej morrhår eller tass på bra länge. Inte ens stallkatterna går ut längre utan min människa får mata dom i stallet och det vill inte jama lite det.

9 kommentarer:

 1. Jamarns vad kallt! Och vad kylan kan ställa till med! Sprak i pälsen låter inge kul alls. Lika bra att du är klok nog att hålla dig inne. Dels för att det är så kallt, men det vore ju inte heller bra om trafikljusen började blinka när du tassade förbi. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Brr vad det är jobbigt när det är så här kallt! Vi har det likadant som du-man ligger och blir gosad med och klappad p och helt plötsligt sprakar det till..och vi är inte ens tvättade.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. hej här är vi oxå lite elektriska...

  SvaraRadera
 4. Snygg frissa Maya ;) Har du blivit punkare-katt nu också? *fnissar*. Du får akta dig så du inte råkar sätta fyr på något med dina pälsgnistor. :)

  Själv har ja inte märkt något eläktriskt i pälsen än. Men matte såg ut som ett troll i morse. Håret stod åt alla håll, såg rätt kul ut.

  Tassen!

  SvaraRadera
 5. Vi har också elektriska pälsar. Det är hur jobbigt som helst. För varje gång man ska nosgosa med husse, så slår det ut blåa gnistor. Hua!

  SvaraRadera
 6. Mjaaa,visst är det Hemskt :(
  Men...Vår matte har satt ut små vattenglas inne & nu är detta bättre..Var nå't om torr luft ;)

  Jam & Kram!!!

  SvaraRadera
 7. Tror din matte har rätt, för jag har inte varit i närheten av en baddroppe. Ändå sprakar det så där om mig med. Jag kan inte finna NÅGOT bra med vinter.

  SvaraRadera
 8. Hujedamig! Drar man handen över pälsen blir man elektrifierad! -30 är ju omänskligt (och okattligt för den delen!).

  SvaraRadera
 9. Ja, jag håller med er alla. Det är inte kul att vara elektrifierad och få stötar när man försöker vara kelig.
  Bra tips om vattenglasen. Jag ska jama det till min människa

  SvaraRadera