måndag 25 januari 2010

Efter mycket övervägande...

...så kom jag fram till att jag måste ställa upp som hjälpande katt. Jag har funderat på det en tid och i helgen beslöt jag mej för att ädelmodigt ställa min hjälp till förfogande.

Min människa har drabbats av nån sjukdom som heter "tidsbrist" och det verkar som om det bara blir värre och värre ju fler dagar som försvinner av det här året.

Jag kan inte riktigt jama om hur det började eller när för det kom sej smygande liksom. Helt plötsligt så hade hon drabbats på något oförklarligt sätt.

Så fort jag vill något så säjer hon "nej, Maya jag hinner inte just nu" eller "åh, om jag bara hade tid så skulle jag..."

Så i morse tog jag saken i egen tass och hjälpte min människa med strykningen av köksgardinen.
Själv måste jag ju naturligtvis jama att jag gjorde en hedervärd insats som "strykarkatt" *hehe* (nu var jag fruktansvärt rolig eller vad tycker ni?)


8 kommentarer:

 1. Strykarkatt! *fniss* Det var ju smart. Vi blev alldeles tillplattade. För att inte tala om vad gardinen blev? *fniss igen* Snällt av dig att hjälpa till när matte är stressad. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Mjauuarn's Du är både Söt & Duktig ♥ Jam Kram & NosePûssar från Oss!!!

  SvaraRadera
 3. Du är verkligen en ädel kisse Maya. *nosbuffar* Du ser väldigt söt ut bredvid gardinen. Nästan som en bröllopsklänning. Strykarkatt! *fniss fniss*

  SvaraRadera
 4. Å, så duktig du är! Att stryka är ju jättesvårt! *imponerad* Jag brukar hjälpa matte genom att vakta ugnen när hon lagar mat eller bakar, och så försöker jag hjälpa henne med sådant som bäddande av sängen, sopande av golvet och koll att tvättmaskinen fungerar som den skall...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 5. Maya, du har fått en award av mig. *nosbuffar* Ligg inte och slöa på mattes gardiner nu, upp och jama.

  SvaraRadera
 6. Wow-Maya-vilken insats. Matte måste blivit överlycklig! och du- strykarkatt, hi , hi skrattar morrhåren av oss!Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Det låter som en otäck sjukdom. Tror den är rätt vanlig hos människor, förmodligen är den mycket smittsam. Men jag har aldrig hört att någon katt drabbats. Din matte blev väl överlycklig över din insats? Du är verkligen jätteduktig!

  SvaraRadera
 8. Findus & co, ja jag känner mej väldigt hjälpsam - och ja, den blev tillplattad...
  Annmi, *ehum* rodnar Tack!
  Sippo, *rodnar* Tack, jag blir generad*
  Imma, du är duktig du, vilket ansvar du har som hjälper till med allt *tass*
  Sippo, Tack - igen. Ska tassa över till dej strax
  Dui & Deco, visst var det ett fyndigt ord!?
  Gustav, jag har heller inte hört att någon katt blivit sjuk i den sjukdomen. Det måste vara en rasbenägen sjukdom som bara går på rasen människa

  SvaraRadera