lördag 30 januari 2010

Brrr jag fryser...

Nu ska ni få höra - mitt hus har blivit förvandlat till ett fryshus! Jag är helt övertygad om det.

I morse när jag slog upp mina vackra blå ögon så kändes det omisskänligt kallt inne i huset. Det luktade kyla. Mina morrhår var stela som pinnar och frosten hängde på dom. Nä, riktigt så illa var det inte, men nästan.

Jag kröp ner under täcken och burrade ihop mej igen. Men nej, inte kunde jag somna om inte. Min människa hade ju gått upp och då brukar jag alltid få nyupphälld mat i min skål och det kan jag ju inte missa. Så jag var tvungen att krypa ut i kylan igen och på stelfrusna tassar knallade jag ner för trappan ut till köket.

När jag väl kom ner dit SÅ ÄR MATEN ISKALL! *hutter* vem kan äta iskall mat?!
Inte jag i alla fall. *mutter* så jag knycker på svansen och går därifrån. Då upplyser min människa mej om att det är jättekallt ute. Det behöver hon väl inte tala om! Det känner jag ju!

-31 grader....

Som tur var har jag en förstående människa i huset så hon gick ner och tände i pannan så det blev snart varmt och skönt i huset igen.

5 kommentarer:

 1. Fy så kallt. Jag fryser bara av att höra om det. *hutter* Vilken tur att din människa fixade värme till slut. *nosbuff*

  SvaraRadera
 2. Mjauuu,de var KALTT!!! *Brr* förstår att du frös morrhåren av dig...Skönt att din människa tände i pannan så de blev varmt inne igen..

  Jam Kram & Nosegos från Oss!!!
  Ha en Mjyyysig Söndag...♥...

  SvaraRadera
 3. Vi hade -19 och det tyckte vi var jättekallt. Det är lika bra att gå i ide tills det blir bättre. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Hu, stelfrusna morrhår är inte att leka med. Kan tänka oss att de blir sköra och bryts av lätt, precis som kvistar på vintern. Det vore ju kattastrof! Ruskigt vad kallt ni har det. Och iskall mat! Det vill ju ingen äta, man känner ju ingen smak. Tur att du har sådana duktiga människor som får fart på pannan. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Stackars dig Maya. Kan se hur istapparna klirrar från dina söta morrhår!

  Här har de också varit gräsligt kallt. Är de inte kallt så snöar det. Alltid är de nått *mutter*

  SvaraRadera