söndag 16 september 2012

Putsning!


Jag har sluppit ifrån fåntratten!!! Det är så skönt. Helt underbart är det. Jag njuter i fulla drag av att bli kliad. Tänk nu kan jag ligga och mysa i knät utan att tratten är i vägen

Åh, vad jag är SMUTSIG!!!! Äckligt är vad det är - jag måste putsa, putsa, putsa. Så att min päls blir ren och fin igen...Nu när jag äntligen har sluppit ifrån fåntratten.


Här är den - den ÄCKLIGA FÅNTRATTEN.
Jag jamar bara - aldrig mera vill jag ha en sån på mej!


Putsa putsa  putsa


Så där, ser ni, nu är jag mycket finare i pälsen. Tycker ni inte det?
 
nosbuffar Zoya

4 kommentarer:

 1. Så klart en katt måste få komma åt att sköta sin päls? Fattas väl bara annat!?? Människor dom kan vara rätt oförstående ibland! TassKram Wikki

  SvaraRadera
 2. Jamarns vad fin och blank i pälsen du blev efter den efterlängtade tvätten! Vad skönt att du slipper vara trattkatt! Nu får du se till att fylla på goskontot ordentligt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Åååhh, vad glad jag är för din skull! Känner riktigt hur SKÖNT det var att äntligen bli ren och fin. Och pälsen, den glänser SÅ vackert!

  SvaraRadera
 4. Men visst måste man f sköta pälsen fast man behöver ha tratt. Mina tog av den och var med när jag skötte hygienen, då när vetten hade kikat in i min mage. Du e jättefin och blank i pälsen förresten!

  SvaraRadera