fredag 30 mars 2012

Tass-kiga människor!!!!!

Hjääälp!!!!

Människorna är dumma mot mej *mutter* dom lockade mej med godis som jag inte kunde motstå och så tog dom mej och höll fast mej - jättehårt - så jag inte kunde slingra och klösa mej ut ur deras grepp. Sen satte dom på mej ett halsband med plinga i och en adresslapp...

Åhhh, jag är jätterädd för den och den plingar hela tiden så fort jag rör på mej, så nu ligger jag mest still om jag inte kliar mej och försöker få bort det där eländiga halsbandet. Jag hatar det!!!!!!!!!!!!!

Människorna påstår att det är jättebra att jag har det ifall jag råkar gå ut i stora vida världen för då vet dom som fångar in mej var jag bor nånstans. Precis som om jag tänker gå nånstans nu, när det plingar så fort jag rör på mej..... *suck* hälsar Tuffzan

10 kommentarer:

 1. Fy så jobbigt! Kommer ihåg när vi fick sele första gånger "ryser" som tur är vänjer man sig.Det är ju för att tvåbeningarna är rädda om dig men inte är det kul inte. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Kan inte din matte plocka bort plinget??? Den måste vara en pina för kattöron! Undrar vad hon skulle säga om nåt som lät varje gång hon rörde på sig. USCH!!!

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
 3. Mjau! Stackars dig som måste ha dum pling-pling runt halsen. Fast å andra sidan så kanske det är bra, så att ingen svanstrampar dig när du smyger runt i mörkret.

  SvaraRadera
 4. Halsband!
  Detta påfund från den dumma katten!
  Vi hatar det med, så husse har givit upp. :-)

  SvaraRadera
 5. Så ja, lugn och fin. Andas.
  Det e inte farligt, enda nackdelen e att den stökar till pälsen i halsen. Och jo förresten, om du jagar så kan den vara en nackdel. Annars e det ju jamars bra att om du kommer vilse, eller e helt rätt, men en tvåbening tror att du e vilse, så ser de ju var du bor.

  SvaraRadera
 6. Det det väcker minnen till liv, minsann! Uschjam, så hemskt det var i början. Nu tänker jag inte på det mer. Fast en del halsband har haft en jobbig pingla som avsevärt försvårat jakten. Vad tänkte de på som gjorde halsbandet?

  SvaraRadera
 7. Hmjau...Fast det är faktiskt bra,men pinglan kanske matte kan ta bort ;)
  /Nospuss

  SvaraRadera
 8. Oj, så jobbigt. Vi hade nog inte gillat det heller. Som tur är, låter det som om man kan vänja sig vid dem? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Det var ju tass-kigt gjort. Hoppas du vänjer dig fort som Gustav jamar om. Men tänk Tufsan du har en adress nu. Innan var du en ensam frusen och hemlös katt. Nu har du någon som vill att du skall veta var du hör hemma!

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. FYYY SÅ TASSkigt att ge dig ett halsband med en pingla i !
  Hur ska du nu kunna fånga Fjäderkotletter om du lyckas smita ut ??
  Adresslappen är BRA , men se för jösse namn till så att den där plingan åker AV !!

  SvaraRadera