söndag 18 mars 2012

Omtumlande....

*suck* vet ni vad människorna håller på med???!!!!

Dom har vänt upp och ned på vårat vardagsrum.... Dom flyttar omkring möblerna, dragit fram snabeldraken, tagit fram blöta hinken, plockat fram kartonger och tidningar och så vidare.

Nu påstår dom att vi har för mycket skräp framme... Skräp?? undrar just hur dom kan säja att deras hyllor är fulla med skräp - dom har ju själva sparat det. Tidningar, prydnadssaker och sånt.

Förjamligen så måste jag skvallra för vår människa påstår att det är så dåliga energier i vårt hus, så det är därför människorna mår så dåligt så hon har varit och köpt en sån där hokus pokus bok på bokrean "fäng sju" eller vad det heter. Då ska det möbleras på ett visst sätt och det ska vara vissa färger i vissa rum, fast en sak är bra med det... vi inspekterar kartonger - eftersom hon påstår att vi har för mycket grejer framme så packar hon ner en massa i kartonger och säljer på tradera eller ställer upp på vinden så det inte finns framme...

*skakar på huvudet* människor....

tänk vad bra vi har det - en matskål, en vattenskål, en liggplats och en *ehu* låda och en leksak så är vi nöjda. Ska det va så svårt att förstå för människorna?

6 kommentarer:

 1. Tänk vad mycket de har att lära av oss. Prylar är ju onödigt (förutom mytagrejer och muslingar då) Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, vi håller med er - prylar är onödiga

   Radera
 2. Jag håller med om att 2-beningarna bär sig tokigt åt, men om de får ställa om så som de vill, så blir de kanske lyckligare?

  Nosbuff från gammelmatte Gitte

  SvaraRadera
 3. Visst får våra tvåbenta konstiga "ryck" ibland *skakar på morrisarna*

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera