måndag 19 mars 2012

Pälsblåst!!!!

Nä hu jamligen, idag går vi inte en morrhårslängd längre än till altanen!
Här blåser det full storm, träden klagar i högan sky och nästan ligger ned på marken. Vi har bestämt oss förr att ingen av oss ska riskera pälsen för att vara ute i dag. Så med andra jam ligger vi inne i värmen och tryggheten. (ja, om vi inte jamar oss till dörröppning för att kontrollera om det möjligtvis kanske har börjat blåsa lite mindre....).

Vår människa klagar för att blåsten har tagit bort hennes telefon, så hon kan inte prata med folk nu säjer hon. Men varför skulle hon göra det när hon har alla oss inne...? dumt tycker vi.

Den största minimänniskan som är hemma just nu ifrån det tyska landet och hälsar på har fått en bacill som kallas för flunsan, så hon ligger i soffan och är jättevarm, sen hostar hon så vi tror att hela soffan kommer att gå sönder om hon fortsätter så där för länge. Vi kan jama om att det är med fara för vårt eget liv att ligga hos henne och göra klopunktur. Mizzan gjorde ett tassert försök i går kväll, men det var dömt att misstassas.

8 kommentarer:

 1. Det blåser jamarmycket här med, men på rätt sida om huset går det an, tycker jag. Men jag ska verkligen kolla så blåsten inte knycker min telefon också. Man får väl inte ta saker så där bara? Förstår att matte är arg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det är oschysst av blåsten att ta saker så där

   Radera
 2. Jamarn's........
  Mjuk Kryis"tass" till Största Minimänniskan från oss & Nospussar såklart!

  SvaraRadera
 3. Fy jam för denna blåst. Klokt att vara inne! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, vi trivs bäst där när det blåser ute *nosbuffar*

   Radera
 4. Usch jam, här kom det snö med blåsten också

  SvaraRadera
  Svar
  1. nä fy, nåt mera vitt nedfall vill vi inte ha!

   Radera