söndag 21 augusti 2011

Sovit ute...

idag har det varit så där jättevarmt pälsskönt väder och så jag jamade mej till en skön härlig utevistelse under mitt parasoll. Jag kunde inte undgå än att jag *gäsp* blev lite gäspig, det var så där riktigt perfekt pälsvarmt, lagom lite vindpuffar i pälsen när jag låg nedkurad i min korg så jag somnade och sov så gott hela lååånga dagen. Det var inte föränns ikväll när den gula lampan hade försvunnit bakom trädtopparna som jag vaknade till för att det blev lite kyligare och gick och satte mej vid grinden för att jag ville gå in.

Så nu tror jag att jag ska ta en matbit sen tassar jag nog upp i sängen...*nosbuffar*.
Min sekreterare är hemma hos mej den här veckan oxå eftersom stickfarbrorn har sagt att hon måste vila så att hennes leder ska kunna bli bättre nu när hon äter sina mediciner, det är bra tycker jag för då får jag gå ut och in som jag vill. Hon är den perfekta passuppen. Jag jamar om dörröppning, då öppnar hon dörren. Jag jamar om mat, då fylls matskålen på osv. Kan man ha det bättre??

6 kommentarer:

 1. Håller med du om att det är skönt att vara ute :)
  Fast jag har sällan någon ro att sova ute , jag har fullt upp med att tassa runt på mitt patrulleringsområde och det är STORT !
  Skönt att din matte ska vara hemma i en vecka till så att hon blir bättre och du får behålla den braiga servicen :)

  SvaraRadera
 2. Härligt att snusa ute i din korg! Det har ju varit riktigt varmt och skönt ute idag. Hoppas att din människa blir bättre i sina leder. Stanna hemma och vila låter som något som ni båda har nytta av. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Låter som du har haft en toppendag. Skönt att ha matte hemma så du kan få lite service. Vi skickar lite spinnhealing till matte och hoppas att det onda ger med sig.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Mjaaa,du har dé bra du lilla vän/Tass Tass

  SvaraRadera
 5. du har verkligen tränat upp henne bra! Och en lydig människa är en lycklig människa! Din matte är säkert oerhört lycklig!! Och hon har tur att du tar tass om henne!
  nosgos å gottisar!
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Vilken lyxig tillvaro du har. Först få ligga ute och sova i friska luften och sedan bara behöva vifta med tassen så öppnas dörrarna och matskålarna fylls på. Tänk om man hade det lika bra.

  SvaraRadera