onsdag 10 augusti 2011

Min människa är sjuk ...(

idag har min människa varit på plåsterhuset i sjuttiefemtitolv timmar känns det som. Hon åkte tidigt i morse och kom inte hem föränns låååångt senare... och då hade till och med stickfarbrorn hunnit ringa hem oxå...

Nu har dom på plåsterhuset tagit en massa blod i stora långa rör ifrån min människa och idag fick hon äntligen komma dit och träffa stickfarbrorn och han talade om för henne varför hennes leder inte fungerar som de ska. Så nu vet vi varför min människa har mått så dåligt ända sen det där vita kalla kom i vintras, hon har fått nånting som heter rejma...rämat... *eh* reumatism (min människa hjälpte mej med stavningen).

Hon fick en hel påse mediciner med sej hem och dom medicinerna måste hon äta hela livet och så får vi hoppas att dom hjälper, men det vet vi inte än, sen kan hon visst bli dåligare oxå... det är inte bra, för hon har problem med att hjälpa mej och tassa i bloggen nu - hur ska det då bli sen??
*funderar* jag får nog lära mej att tassa själv i bloggen då...
Mja, jag hoppas att medicinerna hjälper och att hon i stället blir bättre.

Nu ska hon i alla fall vara hemma hos mej ett tag sa stickfarbrorn, tills medicinerna har fått henne att må lite bättre.

10 kommentarer:

 1. Visst är det en lättnad att få besked, men synd att matte råkat ut för en kronisk sjukdom. Nåjam, vi hoppas att medicinkombinationerna klipper till den där dumma reumatismen så att den inte vågar sticka fram nosen än på ett bra tag. Vi håller tassarna för er matte! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Men oj, stackars din matte! Det var verkligen illa, även om det var bra att få veta vad det var. Då behöver hon jamarmycket kattvärme och spinnhealing. Vilken tur att du finns hos henne! Håller tassarna för att medicinerna ska hjälpa henne så hon slipper ha ont!

  SvaraRadera
 3. Stackars matte, så trist. Men ändå skönt att få veta vad det är. Hoppas att medicinerna hjälper. Massor med trösbuffar från oss

  SvaraRadera
 4. Nää så trist att din matte fått Reumatism :(
  Min mattes mormor hade det , så matte vet vilken dum sjukdom det kan vara.
  Hoppas att medusinerna hjälper på in matte så hon blir piggare och kan fortsätta att hjälpa dig att blogga Maya !!!

  SvaraRadera
 5. Vi hoppas att din matte mår bättre snart av meducinerna! Vi skickar över lite kurrterapi och spinnhealing.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Men uschjam så tråkigt för din matte. Vi hoppas verkligen att medicinerna hjälper så hon inte har ont längre och att hon fortfarande kan hjälpa dig med att blogga. *håller tassarna*

  SvaraRadera
 7. Stackars din människa! Inte roligt att ha ont alls, vi får hoppas att hon mår bättre av medicinerna hon fick.
  Bara att få veta VARFÖR man mår dåligt är ett framsteg säger min matte. Då har man möjlighet att få mediciner som hjälper.

  Ta nu väl tass om din människa och ha en trevlig torsdag!

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
 8. Stackarsd din människa :(
  Hoppas hon kommer få må bättre av medecinen/ Jam & Kram

  SvaraRadera
 9. matte hälsar och tackar alla för era uppmuntrande kattentarer.

  SvaraRadera
 10. Så jättetrist att din matte är sjuk. :( Förstår att hon behöver er alla nu med massor av spinnhealing och kurrterapi så den där räumatassmen håller sig på sin plats.

  Nosgosar i massor till eran matte från oss.

  SvaraRadera