tisdag 23 november 2010

VITT VITT VITT

Vi har vitvarning här...
Allt är vitt, det spelar ingen roll om jag tittar uppåt eller neråt eller åt sidorna för allt är vitt - ÖVERALLT!!!

Min stora minimänniska kom precis hem ifrån det där universitetet med brummisen och hon sa att det inte fanns nån väg kvar längre. Den var bara bortblåst i allt det vita...
Det var nånting med drivor oxå som hon sa.

Därför har jag parkerat mej på mitt favvoställe... och jag tänker inte gå härifrån jamar jag...

Jag vill absolut inte gå ut i det vita för då kanske jag försvinner bort. Det blåser dessutom starka pälsvindar så det finns risk för att pälsen tunnas ur ännu mera. Jag som inte hunnit med min uppgradering eftersom jag mest ligger på mitt favvoställe där det är varmt och gott.

7 kommentarer:

 1. Att ligga inne i värmen låter som det enda rätta just nu! Lika bra att stanna där ett tag. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hujedajam, kan det vita glufsa i sig en hel väg! *oroliga* Vet inte om vi törs släppa iväg matte på jobbet imorgon? Tänk om hon inte kan hitta hem och vi blir utan kvällsmat? Fast vi har nog inte haft riktigt lika mycket vitt som ni, förstås. Du gör klokt i att hålla dig på din varma mysiga plats! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Har hört talas om det där, bara ligger och väntar på att det ska komma hit också. Tänker göra som du, parkera på mitt gos-ställe tills det blir sommar igen. Tror jag.

  SvaraRadera
 4. Smart drag!
  Sitt kvar, vi har varit ute och efter 5 minuter syns inte spåren längre. Så det är knappt man hittar hem. Och blåser kallt som jamarns gör det med.

  SvaraRadera
 5. Du gör helt rätt i att stanna inne. Stoppar man ut nosen i det här vädret så riskerar den att blåsa bort.

  SvaraRadera
 6. Mjaa,mjaaa det är såå vackert att sitta & titta på genom fönstret,fast..
  De där Måsarna syns ju knappt när det faller så mycket vitt ;)

  / Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera
 7. Alltså jag har hört på den där talande lådan matte har i köket, att det skulle vara katt-astrof och Katt-aos på grund av snön. Men vi fick endast pyttelite snö. Inget katt-oas eller katt-astrof alls. De där tvåbeningarna jamar högt för ingenting i bland.

  Annat är det hos er där uppe förstår jag. Undrar var den där vägen tog vägen. Hoppas ni hittar den igen, annars får ni väl skicka ut en skällis att leta. :)

  Varma nogosningar.

  SvaraRadera