måndag 29 november 2010

sovarväder

eftersom det vita har bestämt sej för att stanna och fylla på med mer vitt varje dag så har jag bestämt mej för att fortsätta med min favvoplats vid elementet.

Jag ligger där för det mesta förutom dom stunderna när jag går min kontrollrunda för att se efter inkräktaren. Den lilla gynnaren verkar inte vilja visa sej. Nu har även Zoya, stallkatten, varit inne och kollat läget. Men inte ens för henne ville den visa sej.
Nu har min människa upptäck att den gynnaren ätit hål i en påse med min mat som hon har ovanpå frysen.

Sen har min människa meddelat att hon åker iväg ett par dagar till den stora huvudstaden. Det var visst nån konferens hon skulle på så jag kommer inte att tassa ner nånting i bloggen på några dagar igen.

6 kommentarer:

 1. Det var det oförskämdaste, att nalla av DIN mat! Vilken fräck rackare! Du och Zoya får kanske göra upp ett vaktschema?

  SvaraRadera
 2. Och vi som är så spända på hur det ska gå med inkräktaren. Vi håller med dig, bästa är att kura ihop sig på något varmt ställe och vila. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Men vem ska gosa med dig då?
  Blir du alldeles övergiven?
  *snyft*

  SvaraRadera
 4. Det verkar inte finnas någon hejd på det otäckt vita. Du gör helt rätt i att stanna inne. Vi hoppas verkligen på att du får tag i inkräktaren som äter påsar.

  SvaraRadera
 5. Kom att tänka på reklamen...
  " Jaaa gliider " Thihii!

  / Jam & Kram från oss i Vinter ☼

  SvaraRadera
 6. Så oerhört fräckt att ge sig på DIN matpåse! Hoppas att du eller Zoya kan lokalisera den lille inkräktaren. Eh, för att jama förstånd med den förstås... :) Kurr och burr.

  SvaraRadera