onsdag 3 november 2010

Lånemänniska?!

Är det så här det ska vara hela tiden eller?
Nu är min människa hemma på visit igen. Ja, jag jamar så för hon är bara hemma korta stunder och sover innan hon far iväg igen. Det ska visst hålla på så hela veckan har hon sagt så det är bara att jama läget liksom.

Jag jamade till på skarpen ikväll när hon kom innanför den stora dörren att nu får hon minsann hjälpa mej med bloggen lite. Jag kan ju inte lämna mina kompisar bara för att hon ska fara omkring i brummisen i hela vårt avlånga land. *svansknyck* nån måtta får det vara! fräste jag i.

Idag har det varit rena stormen ute så jag parkerade mej inne på toaletten ovanpå torktumlaren där det ligger en massa handdukar. Där var det varmt och gott så där tillbringade jag hela min dag. Hade jag jamat mej till en promenad så kan jag gissa på att hela min päls hade blåst bort så mycket blåste det. *funderar* enda fördelen med att gå ut idag skulle i så fall vara effektiv borstning. Alla lösa pälshår skulle ha försvunnit i blåsten.

4 kommentarer:

 1. Här har det blåst så mycket att kattluckan åkt upp hela tiden. Som om det kommer in en spökkatt då och då! *ryser*
  Vi har varit ute, och kan du vara inne så stanna där, rekommenderas inte idag.
  Nossbuff

  SvaraRadera
 2. Nu får hon sluta att fara bort på det där sättet, hon måste ju vara hemma hos sin katt. De får ju inte missa det dagliga goset och buset.Du får gärna flytta hem till oss om hon fortsätter. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Mjaauu...Det är så trevligt med lite "tassar" från dig & vi kan jama att det har blåst storm här,matte blåste ut genom dörren :(

  /Jam & Kram från oss i Höst ☼ & stormen....

  SvaraRadera
 4. Det är klart att vi måste få veta vad som händer hos dig, tur att din matte insåg det. Det får vara någon ordning på tvåbeningarna! Blåst kan man gott vara utan, det är lika illa som blött nedfall. Att ligga på handdukar låter riktigt härligt!

  SvaraRadera