torsdag 15 juli 2010

uterestaurang och ovälkomna gäster

Trazzel kom hem förut efter ett par dagars bortavaro igen. Hon är en typisk tonåring säjer min människa - kommer och går lite som hon vill. Inte nog med det, hon tar med sej gäster hem oxå. Ingen hyfs på henne...

Dessutom har vi precis som Gustav brukar jama om - en uterestaurang...inte lika fin som hans men ändå. Lite enkelspårig meny, med bara torrfoder. Hans har ju olika menyer..
Vår människa har ställt ut mat och vatten på altanen eftersom vi (ja, Trazzel då och i viss mån även lilla Zaga har börjat vara ute om nätterna) så att de inte ska känna sej övergivna och gå utan mat och vatten.

Ja,ja vi får vara nöjda ändå, med det lilla.

Trazzel: mums med lite torrfoder...

8 kommentarer:

 1. Låter precis som Puma, Matte kallar honom sin lilla tonåring för att han är borta hela nätterna. Men nu är Sixten värre för han försvinner hela 2 dagar i sträck ibland, så vad kallar man en 11-åring som beter sig så för en tonåring är han ju inte.

  SvaraRadera
 2. Fyjam! En otäck fäschting! *ryggar* Mysigt med uterestaurang, även om den är enkelspårig. Jama lugnt.
  Buff buff.

  SvaraRadera
 3. Wow så fint! Kanske Zaga och Trassel även provsmakar viltmenyn där ute i det fria? Du får jama med dem så de tar hem en saftig rådisstek hem till dig.

  Nospuss

  SvaraRadera
 4. Uschjam då, såna gäster vill vi verkligen inte ha! Men det var förstås bra att Trazzel kom hem.
  Jag har minsann också restaurang på altanen ibland, när matte och husse reser bort och grannen ser till mig. Men inte annars, för det kom andra katter och käkade upp min mat. Hoppas ni får ha maten i fred!

  SvaraRadera
 5. Puma, jag vet inte vad man kan kalla en åldring som beter sej som en tonåring. Vore det en människa kunde man kalla honom "gubbsjuk" men en katt...mjae
  Sippo, ja, det är mysigt med uterestaurang...
  Nea, jag ska jama med dem så får jag se om de tar hem något till mej de snåljåparna...
  Gustav, än så länge har vi fått ha maten ifred. Min människa har sprutat vatten ifrån vattenslangen på inkräktarna så de vågar sej inte in här längre *fniss*

  SvaraRadera
 6. Maya jag har en present till dig och din matte på min blogg.

  http://blogg.neathecat.se/2010/07/halla-maya.html

  SvaraRadera
 7. Hu, vilken otäcking på bilden! *ryser* Omtänksamt av matte att ordna en uteservering åt er. Det är ju bra om man kan ha en buffé. Lite torrisar, och lite småvilt som man ordnat själv... Tass.

  SvaraRadera
 8. Den där äckliga snyltaren kan gott stanna kvar ute och inte försöka komma in med någon av er! Nosbuff

  SvaraRadera