söndag 25 juli 2010

Inte en utan två!

Så där nu är hela flocken samlad igen. I fredags var min människa nere i det skånska landet och hämtade hem den yngsta minimänniskan och hennes stora fyrbening i den där konstiga brummislådan som dom hänger fast på brummisen.

Det är skönt att ordningen är återställd tycker jag - det är bara ett problem...

Minimänniskan hade med sej en liten skällis hem också! Så nu har jag inte en skällis att hålla koll på - JAG HAR TVÅ!!! *mutter*Men jag gjorde som jag gjorde med skällis nummer ett som kom hem. Jag satte mej i respekt ifrån första början.

Det verkar ha fungerat bra - för den här låter mej vara i fred oxå. Skapligt i alla fall och gör den inte det så fräser jag i ordentligt. Ibland får jag hjälp av Zaga och Trazzel också med fräsandet.

"Kom inte här och kom! Här är det jag som bestämmer vet du..."
Eftersom jag är en sån bra ordningskatt så har jag fått lite x-tra smaskens ibland. Men min människa säjer att jag bara får lite åt gången för annars får jag *ehum*sprut i baken...

Det kom en kompis till min människa och levererade lite godsaker iform av nyrökt fläsk - och jag formligen älskar rökt kött... men som jamat, min mage tycker inte om det lika mycket som jag gör...

Jag var ute på en inspektionsrunda innan det blöta nedfallet började komma igår och då hittade jag såna här saker. Jag kan jama om att jag fick fart under tassarna då.

Naturligtvis var min människa tvungen att ut med blixtapparaten fort som sjutton. Den har hon för resten nästan jämt med sej nu i fall det skulle uppstå några roliga saker säjer hon. Undrar just vad hon menar med det.


Förresten så talade hon om att det som jag hittade är såna här brumlor som flyger från blomma till blomma och surrar. Dom bränns, det kan jag tala om...

I går låg jag förresten under mitt parasoll nästan hela dagen trots att det regnade för jag hade perfekt skydd av det och det blöta nedfallet var inte så starkt så parasollet skyddade hela tiden. Det var uppfriskande och skönt.

5 kommentarer:

 1. Det händer verkligen mycket hos er nu! Bra att du visar vem som bestämmer, du kan behöva lite godsaker nu när det är så många nya som ramlar in! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Mjauuu vilken otroligt Ordningskatt du är...
  Vi är mjäkta impade :)

  /Jam & Kram från oss!!!

  SvaraRadera
 3. ja, här händer det verkligen massor -hela tiden kan jag jama

  SvaraRadera
 4. Men vad är det du jamar? TVÅ skällisar? Är det slut på skällisarna nu så de inte kommer dragandes med en tredje också?

  Bra jamat att sätta sig i respekt från första början!

  Rökt kött är jättemums. Det din mage inte tål kan jag ta. :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Nea, jag ska spara en bit rökt kött till dej oxå...

  SvaraRadera