tisdag 20 oktober 2009

Ödmjuk

*pustar ut*. Jag måste erkänna att jag har varit väldigt nervös idag.
Dagen har jag tillbringat med att tassa av och an *svansdarr* och vänta på att min tvåbeningar skulle komma hem i från sina så kallade jobb. Dom har aldrig varit borta länge på sina så kallade jobb.

Så äntligen efter lång och trogen väntan hör jag brummisen komma till slut. Jag tassade omedelbart bort till bordet där datorn står och påjamade att jag ville kolla min blogg. Men det fick jag inte någon respons på. Min människa sa att hon skulle först sköta om dom där stora fyrbeningarna, sen skulle hon gå ut och gå, sen skulle hon laga mat, SEN skulle hon hjälpa mej. Jama om förnedring! *svansknyck* Längst ner på "att göra listan". *fräs*

*funderar* vad kan vara viktigare än min undersökning???

Ärligt jamat så har jag varit sprickfärdig av nyfikenhet hela dagen. Nyfiken och lite rädd för hur röstningen på min sida har gott. Jag vill ju att alla ska tycka om min blogg och nu känner jag att jag kan pusta ut.

Lilla Zaga och Trazzel har börjat, ja, ska jag kalla det busa. Zaga har börjat upptäcka världen och börjar leka lite med mattkanter och hennes absoluta förtjusning är en tom toarulle. Trazzel ligger mest och skjuter på Zaga och när hon kommer i närheten så lappar hon till Zaga så hon far iväg.

3 kommentarer:

 1. De måste väl förstå att du är nyfiken och spänd? Du kommer nog att ha fullt upp framöver när Zaga och Trassel drar igång ordentligt.
  Tasskram

  SvaraRadera
 2. Det var det värsta. Alla vet ju att det är kattens behov som kommer först! Du får kräva lite Dentabits som plåster på såren.

  SvaraRadera
 3. Mjauuuarn's skönt att brummisen kom ;)
  Mjaaa,din sida är ju Kanon.."Tassar" Hi five ♥...

  Jam & Kram!!!

  SvaraRadera