lördag 24 oktober 2009

Det är nåt mystiskt på gång...

Inte för att jag vet exakt vad, det är bara en känsla jag har.
Mina människor pratar mycket om det här. Det är mystiskt, det här med veckan som dom pratar så mycket.

Vecka 44, det måste va något speciellt med den.*funderar*

Jag misstänker att det är något som ska hända eftersom det pratas så mycket om den hela.

Undrar om det innebär att jag ska få göra blogguppehåll igen? att dom ska åka bort och inte ha tid att hjälpa mej med bloggen? *mummel*

Jag måste tala om att Trazzel har varit borta ett par dagar. Mina människor blev väldigt oroliga eftersom hon inte varit borta förut. Så dom var ute och ropade och lyste med lampor i mörkret. Och döm om deras förvåning när hon kom hem några timmar senare som om ingenting hänt. Men nåt hade hänt. Hon är väldigt trött och hon är väldigt rädd för Zoya så jag tror att hon har fått stryk av henne och sprungit till skogen och sen inte hittat hem. Så fort Zoya kommer i närheten nu så springer hon upp på övervåningen och gömmer sej.

Det var nästan så jag blev lite orolig när hon inte kom hem. Det är ju inte riktigt likt henne.

Zaga har blivit riktigt busig, nu leker hon till och med med några leksaker bland annat en boll, sen är hon väldigt nyfiken och vill gärna undersöka saker.

Tass vänner nu ska jag fortsätta sova.

5 kommentarer:

 1. Så otäckt att hon var borta så länge. Du får jama allvar och säga att man inte får skrämmas så där. Hälsa matte att du inte finner dig i något blogguppehåll.
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 2. Mjauuarn's Spännande de där med v.44 ;)
  Jam & Kram från Oss!!!

  SvaraRadera
 3. Vi väntar me spänning på vad de är som skall hända. För de e ju v. 44 nu.

  Tass

  SvaraRadera
 4. Frågade matte när det var den veckan, och då svarade hon att det är NU. Här ska också hända något då, fast först i slutet av veckan. En av mina lillhussar ska visst få gift eller nåt sånt. Något med gift va' det. Undrar vad sin ska hända hos dig? Vilken TUR att Trazzel kom till rätta. Hoppas hon snart blir som vanligt igen. Tass!

  SvaraRadera
 5. Känner att jag inte har så mycket att jama om. Gustav, det där med gift låter otäckt

  SvaraRadera