tisdag 29 september 2009

Förvirrade människa

*suck* ja, vad måste jag inte stå ut med?!
Inte nog med att min människa försummar mitt bloggande på grund utav sitt pluggande*

Hon är inte längre pålitlig heller har jag upptäckt. Hon liksom är lite disträ har lite minnesluckor här och var. Jag är helt och fullt övertygad om att det beror på de där brummisböckerna hon läser och alla dom där testerna hon håller på med.

Hon liksom glömmer bort saker, sånt som hon har sagt eller lovat att göra. Ännu värre - HON HAR GLÖMT BORT MEJ!!! INNE I EN GARDEROB!!! Inlåst med andra jam!!!

Jag följde min vana trogen med henne på en inspektionsrunda inne i garderoben när hon skulle ta fram sina kläder. Måste ju se att hon tar på sej rätt sorts kläder till rätt sorts väder... och att det är rätt färger. Hon har ju så dålig päls, det är ju bara på huvudet om än att det är lång päls där så räcker det ju inte till hela kroppen...
Jamars, vad händer när jag som bäst kontrollerar hyllan med jumprar - DÖRREN STÄNGS och där sitter jag med lång nos! *mutter*

Jamar bara - förvirrade människa!!! *svansknyck*

Hur mycket ska man stå ut med??? och hon som bara har BÖRJAT sitt pluggande...

Nåjam, jag fick använda hela min aria av jam i olika tonarter för att bli utsläppt. Det tog hela min pälstvättar tid må jag jama.

7 kommentarer:

 1. Stackars dig! Hur länge var du tvungen att sitta där? Trösttass

  SvaraRadera
 2. Men vad är det du jamar?! Fast det hade kunnat vara värre. Hon hade kunnat glömma dig i kylskåpet. *ryser* Du får nog hjälpa matte med pluggandet så hon blir klar nån gång.

  SvaraRadera
 3. Mjauuuarn's du har de inte lätt du ;)Vår hussepuse Glömde lille Goe i skrubben så Mynta fick jama i höga sky,fast..då fattade matte att de var nå't fel...

  Men...En tröst..De går säkert över!!!
  Jam kram & NosePûssar från Oss!!!

  SvaraRadera
 4. *ryser* En så ofattbar upplevelse - att bli bortglömd i en garderob! Men det är väl som Gustav jamar, att människorna inte är färdigutvecklade... stora huvuden men små hjärnor... förstår att du blev upprörd. Hoppas att hon har fjäskat ordentligt för dig sedan dess?!?

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 5. Det var det värsta! Glad att du blev hörd till slut! Hoppas inte du blev hes efter allt jamande. Verkar som du behöver dina jam om tvåbeningen skall plugga länge till.

  Tass!

  SvaraRadera
 6. Stackars dig Maya, det är inte lätt att vara katt när man gör allt för att stötta sin matte..
  tasskram

  SvaraRadera
 7. Så skönt det känns att ha såna härliga kompisar som ni - tack alla för all omtanke *tass & nosbuffar*

  SvaraRadera