fredag 18 september 2009

Dörrvakt


jag har börjat att bli lite orolig för den där nyblivna mamman igen.
Hon har börjat att vara mycket ute på sista tiden. Jag tycker inte att hon sköter den där lilla slarvern ordentligt. Så jag har börjat vara dörrvakt så hon får inte gå ut så mycket det sätter jag stopp för.
När hon är ute så håller jag koll på den där lilla saken, men den sköter sej än så länge. Ligger mest och piper eller sover. Växer gör den så den knakar. Ska se om min människa kan fånga den med blixtapparaten en dag.

Idag fick jag en smärre chock när jag tittade ut för det var vitt! på marken i morse. Min människa sa att det kallades för frost. Det är sånt som kommer när det börjar bli kallare ute. Jag måste fundera på om jag redan nu ska börja med att uppgradera min päls till 2.0. Hur jag ska göra med mina tassar vet jag inte för det blev nästan is emellan tårna idag...Funderar på om jag ska be min människa om ett par varma strumpor...

4 kommentarer:

 1. Mjauu...Oj,så Duktig du är som tar ansvar för slarver'n ♥..
  Men vaddå vitt?? Redan :o
  Jam & Kram från Oss!!!

  SvaraRadera
 2. Du är duktig du som håller koll på slarvisarna. Fast jag blir lite orolig när du jamar om frost. Då brukar det inte vara långt kvar till det otäckt vita kommer. *ryser* Be din matte att skicka ett par strumpor till mig också.
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 3. Tänk att man ska behöva se till allting så att det blir bra! "suck" ibland är det jobbigt att vara katt
  Tasskram Dui och Deco

  SvaraRadera
 4. Annmi, ja, jag känner mej faktiskt riktigt duktig ibland.
  Sippo, jag ska omedelbums jama till min människa om att skicka ett par strumpor till dej oxå.
  Dui o Decco, jag undrar vad tvåbeningarna skulle ta sej till om dom inte hade mej.

  SvaraRadera