tisdag 18 augusti 2009

Lite sur och lessen

hm, tyckte inte att livet va så där jätteskoj i morse. Fick inte min vilja igenom, trots upprepade påjamningar. Jag till och med gick så långt så jag använde mina blå inställsamma ögon, men det gick inte hem det heller..*mutter*

Jag fick snällt vara inne hela långa dagen och vänta på att dom unga tvåbeningarna skulle komma hem ifrån nåt som dom kallar skolan. Där ska dom tydligen lära sej saker. Dom har i alla fall inte fått lära sej att öppna dörren till altanen i alla fall *svansknyck*

När jag väl fick gå ut i eftermiddag så blåste det så mycket att min päls blev helt och hållet ostyrig så då ville jag minsann inte vara ute. Dessutom kände jag att det började bli så där misstänktsamt kallt i pälsen igen så det där vita otäcka kommer nog och hälsar på i år igen.

Läste på bloggen att Gimli har lämnat oss för Regnbågslandet. RIP Gimli. Du saknas oss. Hoppas att du får det bra med dina gamla kompisar. Det gör mej alltid lessen att läsa om kompisar som lämnar oss.

4 kommentarer:

 1. Alla tvåbeningar borde gå en kurs i dörröppnande. Det är ju fräckt att bara lämna dig inne så där. Hoppas du fick lite extra gos som tröst.

  SvaraRadera
 2. Du kan tro att jag tog mej friheter med gos. Det blev goskommendering i soffan!

  SvaraRadera
 3. Japp, nu är de vardag igen. Tvåbeningar som inte är hemma om dagarna. Känner så väl igen de där.

  Vi på bloggen får hålla varandra sällskap Maya.

  Vi har fint väder här nere också men det känns i luften att det inte är som innan. De är friskare, kyligare trots den stora gula är tänd.

  Tass!

  SvaraRadera
 4. Håller med dej Nea, vi får hålla varandra sällskap nu när vardagen har kommit igen

  SvaraRadera