onsdag 11 juli 2012

Vi hälsar på!

Hej vänner!
ni undrar säkert vart vi har tagit vägen?!?!

Mja, vi tänkte väl det.....
Hursom jam så är det inte någonsom tass ordning här på torpet längre... Det är ju sånt här sommarlov nu och minimänniskorna är ju hemma hela dagarna, eller rättare jamat... inte hemma alls längre. De ska göra så mycket så vi hinner knappt inte med att tassa gomorgon till dom.

Den äldsta minimänniskan, ska flytta hem ifrån det tyska landet nästa vecka och den mittersta han som tog studenten, han har fått ett jobb så han är aldrig hemma längre och den yngsta, ja, hon far omkring hon... *suck*

Vi själva vi tar det lilla lugna, som bekant så är det vääääldigt mycket blött nedfall nu för tassen. Vi hinner knappt inte sticka ut morrhåren förränns det kommer ner en massa blött i pälsen.
Många har dom dagarna varit när vi strejkat och legat hela dagen på altanen.

Idag var vi i alla fall med vår sekreterare och tassade runt i "vår" skog och vår människa hoppade till, ja, vi trodde förstås att det var en sån där slingersak som slingrade iväg, men se det var det inte - det var katt-a-reller som hon hittade! oj, så glad hon blev då!!!

Nu hoppas vi snart att det blir nån ordning på vårt bloggande, men vår sekreterare har förtassat oss om att det nog kommer att vara lite si och så med det i sommar, för hon har sååå mycket som hon ska hinna med. Åka på festival med den yngsta minimänniskan, åka till det tyska landet och åka till det norra landet längst upp i vårt avlånga land.
Men vi ska i alla fall försöka få till en liten uppdatering då och då och sen får vi försöka skärpa till oss lite längre fram. Vi blir ju trötta bara av att höra hur mycket hon ska göra. Ska man inte vila sej på sin ledighet undrar vi?

4 kommentarer:

 1. Åh så trevligt att ni tassar! Låter som det är fullt upp, här har våra tvåbeningar semester och än är det lugnt, vi njuter av att ha dem hemma! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. så bra ni har det! Lite avis blir vi allt på er

   Radera
 2. Tänk så mycket de ska göras på sommaren :)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaa, tänk om de kunde lära sig av oss istället

   Radera