fredag 20 april 2012

Vitt nedfall = TV dag...

Usch jam, tror ni inte än att det kommer ned sånt där vitt, otäckt blött nedfall idag igen.... *suck jam*

Vi har länge jamat i familjen om vad man ska göra då, när det liksom aldrig slutar upp ordentligt och blir så där pälsvarmt och skönt som vi vill ha det.
Ibland händer det ju att vi tröttnar på att bara ligga och vila med. Pälsvård kan oxå bli tradigt.
Även om vår sekreterare och den yngsta minimänniskan är sjuka och ligger i var sin ände på soffan och låter som de värsta brumtröskverken och hela bordet är fullt med snoriga näsdukar och vattenglas, det är rent av farligt att sätta en tass där för rätt vad det är så åker man kana upp i luften av en hemsk hostattack. Zaga vet... hon råkade få en ordentlig åktur i går kväll och då jamade hon om att hon aldrig mera ska tjänstgöra som rehabkatt när det gäller såna hostiga sjukdomar...

Nåjam, själv har jag kommit på en bra tass-sättning - nämligen naturprogram på den fyrkantiga ljudlådan... mycket underhållande må jag jama. Ett tag gjorde jag mitt yttersta för att få full kontroll på dom stora läckra fjäderkotletterna, men jag lyckades inte så bra....*slokar med huvudet*.

4 kommentarer:

 1. Jag minns när matte hyrde några kattfilmer. Alltså filmer som var gjorda för oss katter. Det var en med insekter och en med fjäderkotletter. Kotletterna var bäst. Riktigt bra. Ett litet tips om det vita fortsätter. Men det ska det väl inte? Det är ju VÅR!

  SvaraRadera
  Svar
  1. filmer för oss katter?!?!?!
   Var hittar man sånna filmer? Det låter ju riktigt spännande, måste jama om det till vår människa..

   Radera
 2. Inte är det roligt när det är så här grått och blött och så snörvliga tvåbeningar på det. Roligare kan man ha det. Den fyrkantiga lådan visar riktigt underhållande saker ibland.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. vi hoppas på bättre tider alltigenom både väder och tvåbeningar

   Radera