söndag 26 februari 2012

Tasspåläggning

Usch jam vilken vecka vi har haft...
*suck*
Jag har haft full tass med att agera stödkatt till vår människa.
Den här veckan har varit katt-a-strof och lite mer än så...
Nån gång kanske vi jamar om det men inte just nu.
Hursom jam så är vår människa, den av hankön hemma igen, efter mycket om och jam och katt-a-strofala uppskakande händelser. *skakar på huvudet* att dom inte kan bestämma sej - människor... Det är skillnad med oss katter, vi viftar på svansen och vänder på en tass, sedan är det inte mycket mer med det.. Varför ska människor ge varandra så mycket lidande?
Det är väl bättre att rensa luften med jam och fräs och jama om hur man mår och tycker och tänker än att ge varandra så mycket lidande bara för att man inte kan jama om känslor?
Nu har jag haft fullt upp hela veckan med tasspåläggning, ja, jag klagar i och för jam inte för jag är rätt duktig på det. Jag ligger gärna i sängen och nosbuffar, trajjar och sånt, kurrar gärna lite med för den delen, det är bara mysigt, men jag märker ju att vår människa inte sover så bra på nätterna, så min nattsömn blir inte så bra den heller för jag måste hoppa upp och ner i sängen en hel del eftersom jag har min sovkudde i jämter vår människas säng. Jag ligger ju bara i hennes säng när hon är vaken, för när hon har somnat så hoppar jag ner till min kudde.
Just nu ser det i alla fall ut som om vi ska bo kvar i vårt hus ett tag till, så det är inte något övertassande med det. Vi kommer ha kvar Vårt Område och patrullera där ett tag till.
Sedan får vi se hur det blir, men som vår människa säger, "vi får ta en dag i taget" och det låter rätt bra i mina öron jamar jag - Zaga

3 kommentarer:

 1. Jättefina bilder! Så besvärligt det är för tvåbeningarna de skull absolut må bra av att vara mera som vi. Så bra att ni tar tass om matte. Vi skickar massor med buffar från oss.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Människor är verkligen knepiga, och de krånglar alltid till det för sig! Tänk om de skulle bete sig mer som oss katter... vi bråkar inte i onödan, och vi reder snabbt ut frågetecknen så att alla trivs och ingen mår dåligt. Sedan, när alla vet vad som gäller, kan vi krypa ihop hos varandra och må gott... det borde människorna ta efter, tycker vi.

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 3. SÅ skönt att ni alla ska bo kvar i huset !
  Det är visst rätt typiskt 2-benta att krångla till det i onödan , håller med dig om att tänk så bra det hade varot om dom varit mer som oss katter !

  SvaraRadera