lördag 11 juni 2011

Ögongojs

min människa hotar med att ta med mej till en stickfarbror, för mitt högra öga har börjat gojsa sej påstår hon, och ja, det är lite rinnigt och gojsigt. I bland tror hon att jag är gräsallergiker för det började när jag började vara ute när det blev så där pälsvarmt. Men det blir inte bättre om jag är inne heller. Så hon har sagt att om hon inte ser en bättring snart så ska hon prata med en stickfarbror.

Min människa har varit hos sin stickfarbror igen för att hennes leder inte mår så bra. Idag ringde stickfarbrorn hem och talade om att han skulle skicka nån remiss till det jättestora plåsterhuset i stan, för det var visst nåt prov som inte var som det skulle.

7 kommentarer:

 1. Iff det är bäst att du ser till att få bort gojset - det räcker om en av er går till vettisen. Förslagsvis matte! Hoppas att ni båda mår bra snart!
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 2. Håller tassarna för både dig och matte. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Fy för ögongojs... det är kanske lika bra att låta stickfarbrorn titta på ditt öga.
  Vi kan också bli sjuka av det där småttiga som heter pollen, vår matte blir det också och har gojs i både ögon och näsa. Våren kan vara jobbig, men vad vi har längtat. Fast nu är det för varmt. Äsch... att man aldrig kan vara nöjd...

  =^.^=

  Krya-på-dig-tröstbuffar

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt att din matte inte är alldeles frisk, men det verkar ju som om stickfarbrorn tar tass i det och det är ju bra. Ögon som gojsar sig måste man nog undersöka så det inte är något farligt. Det skulle ju vara jättetråkigt om du skulle bli blind på ett öga, så det är nog bäst att du lyder matte även om det inte är kul att åka till vettisen!

  Tass från Jenny

  SvaraRadera
 5. Hoppas att både du och matte är på bättringsvägen. Stickisar är bra att ha, fast kanske inte så särskilt skojiga att besöka? Det låter jobbigt när ögat bråkar med en. Kurr och burr.

  SvaraRadera