söndag 12 juni 2011

blogger är...

konstig igen... är det nån mer av alla kompisar därute som har problem??
Den verkar leva ett eget liv med sin inloggning. Jag är inloggad fast jag inte är inloggad och sen är jag utkastad fast jag är inloggad....*hm* konstigt är det så det förslår...

Min människa blir inte klok på den - ibland muttrar hon nånting om att byta, men jag vet inte jag. Det är så mycket problem med det och då är jag rädd för att hon tröttnar och inte bloggar mer åt mej, så det är nog bäst att ligga lite lågt på den tassen i alla fall.

Det kanske är nån bra wäbbmaster som tar tag i blogger och fixar till den...?!

8 kommentarer:

 1. Det är konstigt för oss också, det där med att var inloggad och utkastad osv , vi kan inte kommentera den del bloggar där vi kunnat kommentera tidigare. Tråkigt. Flytta har vi också tänkt på men det verkar så besvärligt, matte har fullt sjå med det praktiska runt Blogger. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Dui och Deco, ni får göra som min människa får göra ibland. Gå in och skriv in namnet och webadressen då funkar det att kommentera.

  SvaraRadera
 3. Nog verkar det vara en hel del saker som fungerar lite halvt-om-halvt med blogger senaste tiden. Vi blir inte utloggade, men besökarstatistiken (som vi inte brytt oss om att visa på bloggen, bara i instrumentpanelen) har helt plötsligt tappat bort vissa data. Det är väl i och för sig en baggis och det är skönt att vi kunnat blogga och kommentera utan krångel, men man undrar ju varför det blir så här. Vi har också funderat på att flytta, men matte är ingen stjärna på det tekniska så det känns lite jobbigt att börja om någon annanstans. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. mmm, blogger är hur knepiga som helst ibland. Vi blir utloggade och inloggade lite hur som helst. Vissa kan vi kommentera hos, andra inte, vissa kan kommentera hos oss, andra inte. Flytta låter jobbigt, det tycker vi också! :-( Håller sporrarna för att allt går tillbaka till det vanliga igen. Det brukade ju funka så himla bra *suckar

  SvaraRadera
 5. Husse fick också problem med sitt googlekonto. Vet i jamarn vad som hände, men han blev utloggad och jag vet inte vad.

  SvaraRadera
 6. Jag/vi har nyligen flyttat HIT. Hoppas att det bara är nåt kortvarigt strul!
  Vi trivs här, men vill inte ha en massa problem.
  Detta är tredje försöket med min kommentar, skam den som ger sig ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar!

  SvaraRadera
 7. Mjnäe,nu tassar vår på som vanligt fast vet fler som har trasdselötassar :(
  Hoppas det löser sig /NosPûss

  SvaraRadera
 8. Nä, jag har inte haft några problem sedan några av mina bloggar försvann och kom tillbaka, men det är ganska längesedan.
  Klart du måste få blogga, så fortsätt ligga lågt på bytartassen!

  SvaraRadera